Mr.Freezer Odesláno Duben 16, 2011 Sdílet Odesláno Duben 16, 2011 nazdar chlapy.. tak sa mi podarilo rozbit predok na mojej okte... mam ohnute obidva nostniky motora... nemate niekto skusenosti ako to vyrovnat??? vybrat motor, alebo netreba??? popripade dake finty postrehy?? popripade niakeho profika v okoli Rimavskej Soboty??? diki moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 ajajaj... tak to je teda smola .. no ale ak to je fest pokryvene tak asi len natahovacia stolica 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Květen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2011 takze mesiac som cakal kedy to pojde na stolicu... az som sa nedockal... vcera sme to s fotrikom spravili... auto postavene medzi dva silne branove stlpy... vsetko z auta zhadzane, motor vonka... retaz a spanovaky ako na pletivo ale 30 centy dlhe... potiahli sme to pekne naspet... rozmery som mal z netu... uz su nove blatniky na mieste, napasovane aj s kapotou... ziadne odchylky... medzery presne na mm napasovane... motor vlozeny dnuka, pozapajany, okrem chladicov... buduci vykend, chladice, celo a naraznik.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Mr.Freezer to by chcelo urobit nejaku foto montaz, mylsim ze by to bolo dost zaujimave inak ak ste t robili sami tak klobuk dole :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Květen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 robili sme to komplet sami.. dvaja... nikto nepomohol dokonca ani radou... mali sme technicky vykres s rozmermi... a pokial to dokazu natiahnut na stolici na tie rozmery, tak to dokazeme aj my len mozno pomalsie a nie na prvy pokus... tak sme sa do toho pustili a podarilo sa... uz su aj chladice dnuka... aj predne celo aj vyztuha narazniku... motor nastartoval na brnknutie... kontrolka nesvieti ziadna... akurat hadzala remenica na servo cerpadle tak isla dole a uz je objednana nova... bol zlisovany kraj cez jednu drazku.. takze zrazu mala 5 drazok namiesto 6... zajtra mozno pojdu dnu svetla, smerovky a naraznik.. a uz potom len cakat na remenicu... uz som ovela kludnejsi po tom ako som pocul dneska ten uzasny dieslovy zvuk.. ak by mal niekto podobny problem a chcel by to vyrovnavat, rad pomozem radami... tu mate ten spanovak ktorym sme to robili.... retaz okolo stlpu... druha retaz okolo nosnika.. dve retaze spojene spanovakmi, dvoma za sebou... a tahali sme...odmerali, potiahli... povolili a metodou "pokus-omyl"... sme sa dostali az k super vysledku.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.