Přejít na obsah

jak zabráním ničení chladiče skrze přední nárazník

daddy

Doporučené příspěvky

Hezký večer přeji ,mám oc ll ,no a pod spz je mřížka v předním plastovém nárazníku poněkud s velkýma dírama.Od kamínků je trošku poničený chladič a ránu dostala též trubice od klímy .Poradte please co tam dát jestli nějakou jemnou mřížku a popřípadě jak ji uchytit

Děkuji

post-10610-1303324553_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Máš otevřenou kapotu, víš to?? :D

Mám to také posekané, ostatmí nepochybně také (nebudeme zrovna my dva vyjimkou) ale nikdo tady ještě neřešil že by mu to na základě pochytaných kamínků začalo téct. Takže povrchová zranění najdeš, ale není to problém který by se musel řešit a taky nikdo tady nepsal, že by tam něco dával (nemluvím o zimních úpravách) Myslím že to můžeš pustit z hlavy.. a nebo se asi budeš muset vydat cestou průkopníka...

Obecně - mám cca milion a ještě jsem chladic neměnil... odlétávající kameny = 3x přední okno ale jinak nic... (takže 1ks á/350tis...což je marginální úspěšnost...)

Odkaz ke komentáři

To by tam musela být nějaká jemná síťka, ale souhlasím s Petrem, podle mě je to taky blbost. Narozdíl od jeho marginální úspěšnosti už jeden zážitek s poškozením chladiče mám, asi stovka hřebík prorazil chladič na klimu, ale tomu by nezabránila sebehustší mřížka. Chladič ven, zalepení a už tři roky dobrý a mřížku kvůli tomu žádnou dávat nebudu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...