Guest MilanJ Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Mám 2 originální klíče ke své Škodě Octavia 1.6 (rok výroby 2000). Používám samozřejmě jen jeden klíč, druhý mám rezervní doma. Bohužel se mi klíč porouchal a auto s ním nejde otevřít (DO). Pravděpodobně mám slabou baterku a po výměně by jistě klíč fungoval dál, ale to v tuto chvíli neřeším. Vzal jsem si tedy druhý, náhradní klíč. Auto jsem otevřel bez problémů, dálkové ovládání v pohodě, překvapení mě ale čekalo ve chvíli, kdy jsem chtěl auto nastartovat... nešlo a nejde stále. S původním klíčem zase neotevřu dálkovým ovladčem auto, ale nastartuju, a tak zatím chodím s oběma klíčema. :-) Poradí mi někdo jak nastavit druhý (záložní) klíč tak, aby auto šlo bez problémů nastartovat a neblokoval by mi to imobilizér? Díky moc. Milan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 26, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2009 Uz jsem to dlouho nedelal... ale asi takhle... S dobrym klicem co startuje zapni zapalovani a druhym klicem co nestartuje blizko spinacky, zmacni otevreni auta na myslim jak 5 sec. Melo by se to sparovat. Tenhle postup jsem nekde cetl, ja to sparovani delam pomoci SuperVAG tak to nevim presne . Jestli mas nekoho kdo ma nejakou ianostiku udela ti to za cca 5 minn a budes mit klid. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 27, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 Toto je sekcia na hotove navody, presuuuuvam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MilanJ Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Uz jsem to dlouho nedelal... ale asi takhle... S dobrym klicem co startuje zapni zapalovani a druhym klicem co nestartuje blizko spinacky, zmacni otevreni auta na myslim jak 5 sec. Melo by se to sparovat. Tenhle postup jsem nekde cetl, ja to sparovani delam pomoci SuperVAG tak to nevim presne . Jestli mas nekoho kdo ma nejakou ianostiku udela ti to za cca 5 minn a budes mit klid. :) Zkoušel jsem to, nastartovat novým klíčem pak jde, ale bohužel to funguje jen pár minut (max.5, neměřil jsem to přesně), a stále u toho bliká indikace imobilizéru na palubní desce. Asi mi nezbyde nic jiného, než navštívit autorizovaný servis. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 to jsou mi novinky :) bez PINu jen přiložit a jede se :( zjistit PIN k auto adresa 17 login - zadat PIN přispůsobení kanál 21 počet klíčů OK a je to immo bez VAGu a bez PINu nejde přispůsobit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MilanJ Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 to jsou mi novinky :)bez PINu jen přiložit a jede se :( zjistit PIN k auto adresa 17 login - zadat PIN přispůsobení kanál 21 počet klíčů OK a je to immo bez VAGu a bez PINu nejde přispůsobit Kam zadávám PIN a login? VAG? Co to je? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.