Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

jj musíme z té Ambientky vyždímat maximum ;)

a ver ze toho jde mnoho :lol: :( fakt se toho da hodne... ze Rolbar B)

Vsechny Vas co zvedate vybavy tem Ambientkam obdivuju, ja bych se asi zblaznil vrazet penize jeste do tohohle.

a kolikpak te stalo to co stoji v tve garazi? :D

jinac tento s tou perforaci je epesni... jednotka CH? ;) kodovani v poho?

Upraveno uživatelem O.v.i.
Odkaz ke komentáři
Vsechny Vas co zvedate vybavy tem Ambientkam obdivuju, ja bych se asi zblaznil vrazet penize jeste do tohohle.

K první větě tvého souvětí díky :lol: , k druhé no comment, zjišťuji na tomto foru, že si pár lidiček vlastnících RS,LK, ELEGANCE myslí že jsou polobohové a jejich káry "the best" a pokud se k nim chcete(výbavám) přiblížit jste označeni za pábitele, poloblázny....

PS pokud je to ostré omlouvám se, jsem nasraný, že mi blbne auto, ale tohle si myslím tak jsem to hodil ven...

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

miles neni to ostre, taky obcas reaguju na zaklade momentalniho rozpolozeni, nemyslim si ze jsem lepsi clovek protoze mam eleganci , mel to byt muj projev vyjadreni ucty ze ses fat dobrej ja bych si na to netroufl, bavil jsem se pred nejakou dobou s jardem (rolba) a rikaM tak co pristi nejakej Ambient a dodelas to? On rika uz v zadnym pripade, nemam na to sily.

opravdu se omlouvam jestli se te to dotklo myslel jsem to opravdu jako pochvalu, prijimam svuj trest muzes me v Utery svet express houkackou z Florence ke Garnymu, ti pak koupim kafe OK ?

Odkaz ke komentáři

OK omluva se přijímá B) i když žádnou nechci je to diskuzní forum o názorech a každej máme přeci jinej :lol: , ale do výbavy interiéru mi nerejpejte(tam se snažím něco změnit ), do mých 15tkových kol jo tam to máte povolený(na ty kašlu) B)

s tím odvozem je to na štíru Marošek je v mém rajonu tudíž cesta by byla košer až na toho pasažera, ale cesta mimo obvod mého ředitelství by mi nemusela dobře dopadnout pokud by se něco stalo, doba je zlá, troufám si říci hodně zlá na tyto věci...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...