Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

OII, face, black, 1.6 MPI, výbava Ambiente +, PDC, zadní AERO stěrač, Construct 3 SYSTEM

úpravy: černé folie na oknech 15%propustnost - už jen vzadu

kožená loketka

řadička ze SII

kožené výplně dveří

4x vytlumení dveří asfalt pláty

4x vyplnění tapeců pěnovkou ala Doli

4x zadní repro

senzor tlaku v pneu

senzor hladiny kapaliny v ostřikovačích

přední PDC

LEDky v interieru

MF volant

Corner lights

sedačky předek vyhřívané: kůže - alcantara

Upraveno uživatelem Miles
Odkaz ke komentáři

Důvody proč nemám kožené výplně tapeců:

- když jsem se na to koukal co a jak tak jsem ulomil držáky těch trnů, takže čekám na tu Vaši chlastací párty v červenci a od Najmise mám slíbený ty zadní nový

- při montáži jsem je chtěl zároveň vystříkat tlumícím sprayem a celý dveře polepit nejakýma těma tlumícíma plátama

- když jsem to chtěl montoval našim přivezli dřevo a já makal jak barevnej, byl jsem nasranej a tehdy se stal bod č. 1(zkurvení tapece) jak jsem to rval:-((((

- a poslední důvod , že mi Rosťa slíbil pomoc a ted jen jezdí o víkendu chlastat na moravu :-)))))

PS to jsou moje důvody, ale sejří mne to dost, bo kožený jsou kožený

Odkaz ke komentáři
Důvody proč nemám kožené výplně tapeců:

- když jsem se na to koukal co a jak tak jsem ulomil držáky těch trnů, takže čekám na tu Vaši chlastací párty v červenci a od Najmise mám slíbený ty zadní nový

- při montáži jsem je chtěl zároveň vystříkat tlumícím sprayem a celý dveře polepit nejakýma těma tlumícíma plátama

- když jsem to chtěl montoval našim přivezli dřevo a já makal jak barevnej, byl jsem nasranej a tehdy se stal bod č. 1(zkurvení tapece) jak jsem to rval:-((((

- a poslední důvod , že mi Rosťa slíbil pomoc a ted jen jezdí o víkendu chlastat na moravu :-)))))

PS to jsou moje důvody, ale sejří mne to dost, bo kožený jsou kožený

Už mlčííím,už mlčíím. ;)

Odkaz ke komentáři
Já vím že nejvíc by se Vám líbila pod černou plachtou, ale ne jen se pěkně kochejte, P.T. je to možný že ta cena bude nižší bez předních dveří, já byl tady http://www.autofolie-llumar.cz/, luxus chlápek, dokonce mi dal trny co drží tapec, který mi hodní kluci ve škodovce nedali, při opravě:-(

Tak s tim chlapkem jsem mluvil ohledne demontaze folii, vypadalo ze tomu opravdu rozumi a ne jako nekteri amateri kteri se do toho hrabou!

Jak ti probihala montaz?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...