Jump to content
  • OctaviaClub
  • Anthracite
  • Lava
  • Race
  • Corrida
  • Rio
  • Fun
  • Rallye
  • Emerald
  • Topaz
  • Magic

P.T.

OctaviaClub
  • Content Count

    452
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutrální

Kontakty

  • Website URL
    Array
  • Skype
    Array

Recent Profile Visitors

680 profile views
  1. Mám v OIII FL navigaci Columbus (MIB 2) a k ní standardně připojený iPhone přes Apple CarPlay (přes USB). Z návodu vím, že pokud je aktivní navigace na telefonu, je vypnutá navigace v Columbusu (a tedy i v digitálním přístrojovém panelu) a naopak. Rád mám mapu zobrazenou na digitální přístrojovce, a tak používám navigaci na telefonu jen výjimečně na delších trasách (primárně Waze), normálně mám jen zobrazenou mapu z navigace. A zde je problém – když použiju navigaci v telefonu, vestavěná navigace se pak stále „odpojuje“, i když v telefonu navigace spuštěna není. Zkoušel jsem zadat cíl v Columbusu, pak se navigování přepne „do auta“, ale po příštím startu (resp. připojení telefonu) se zase navigace automaticky přepne na telefon, tedy vypne v přístrojovce a zobrazí „Navigace na mobilním zařízení je aktivní“. Zajímavé je, že po nějaké době (týden, měsíc?) se toto přestane samo od sebe dít a navigace pak už zůstává „v autě“ i po připojení telefonu. Zatím jsem ale nevysledoval, s čím by to mohlo souviset. Máte někdo podobné zkušenosti? Je nějaké řešení, které jsem přehlédl? Je to celkem otravné, po každém startu zadávat (nějaký) cíl v navigaci, jen abych viděl v přístrojovce mapu.
×
×
  • Create New...