Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 (upraveno) OII, face, black, 1.6 MPI, výbava Ambiente +, PDC, zadní AERO stěrač, Construct 3 SYSTEM úpravy: černé folie na oknech 15%propustnost - už jen vzadu kožená loketka řadička ze SII kožené výplně dveří 4x vytlumení dveří asfalt pláty 4x vyplnění tapeců pěnovkou ala Doli 4x zadní repro senzor tlaku v pneu senzor hladiny kapaliny v ostřikovačích přední PDC LEDky v interieru MF volant Corner lights sedačky předek vyhřívané: kůže - alcantara Upraveno Červenec 1, 2012 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 15% propustnost ... jezdis s tim do zahranici? Nebojis ze Te budou nekde nahanet polisi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Do zahraničí zatím nejezdím a v čechách se nebojím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Teda takova divna korejka... Ze se nestydis!!! B) ;) ;) Na kolik te vysly folie? Resim jestli spis origo clony do zadnich dveri a kufru (mozna i neorigo z UK) nebo folie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 celý auto mimo předního okna B) 4300,-Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Zes nedal i to predni, by te neoslnovali HIDkari B) Tzn bez prednich bocnich by to mohlo byt kolem 3-3,5kKc, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Zaujímavá korejka... ale k tej čiernej by to chcelo dať tie fólie aj na predné svetlá.... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Já vím že nejvíc by se Vám líbila pod černou plachtou, ale ne jen se pěkně kochejte, P.T. je to možný že ta cena bude nižší bez předních dveří, já byl tady http://www.autofolie-llumar.cz/, luxus chlápek, dokonce mi dal trny co drží tapec, který mi hodní kluci ve škodovce nedali, při opravě:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 No černá fešanda. B) Ta řadička ze SupaII se drží parádně, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 jj to byl po foliích nejlepší kup, je super, perfektne se drží a je taková decentnější, toho chromu tam není tolik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Toho pána jsem taky někde osobně viděl...a je to pěknej ptáček! Milo-nafot jak si dal dokupy výplně dveři prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 nenafotím:-(((, jsou ještě na skříni, viz můj první příspěvek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Jj. Milo Gutte. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 nenafotím:-(((, jsou ještě na skříni, viz můj první příspěvek... Já myslel že už to más hotové!!! Ty woe...tak to je škoda ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Důvody proč nemám kožené výplně tapeců: - když jsem se na to koukal co a jak tak jsem ulomil držáky těch trnů, takže čekám na tu Vaši chlastací párty v červenci a od Najmise mám slíbený ty zadní nový - při montáži jsem je chtěl zároveň vystříkat tlumícím sprayem a celý dveře polepit nejakýma těma tlumícíma plátama - když jsem to chtěl montoval našim přivezli dřevo a já makal jak barevnej, byl jsem nasranej a tehdy se stal bod č. 1(zkurvení tapece) jak jsem to rval:-(((( - a poslední důvod , že mi Rosťa slíbil pomoc a ted jen jezdí o víkendu chlastat na moravu :-))))) PS to jsou moje důvody, ale sejří mne to dost, bo kožený jsou kožený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Zes nedal i to predni, by te neoslnovali HIDkari ;) Tzn bez prednich bocnich by to mohlo byt kolem 3-3,5kKc, co? Tebe to nejspis vyjde na stejno jako Milese, nezapomen, ze mas kombi a to ma okna navic oproti liftu :-P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Důvody proč nemám kožené výplně tapeců:- když jsem se na to koukal co a jak tak jsem ulomil držáky těch trnů, takže čekám na tu Vaši chlastací párty v červenci a od Najmise mám slíbený ty zadní nový - při montáži jsem je chtěl zároveň vystříkat tlumícím sprayem a celý dveře polepit nejakýma těma tlumícíma plátama - když jsem to chtěl montoval našim přivezli dřevo a já makal jak barevnej, byl jsem nasranej a tehdy se stal bod č. 1(zkurvení tapece) jak jsem to rval:-(((( - a poslední důvod , že mi Rosťa slíbil pomoc a ted jen jezdí o víkendu chlastat na moravu :-))))) PS to jsou moje důvody, ale sejří mne to dost, bo kožený jsou kožený Už mlčííím,už mlčíím. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Můžem Milo něco spáchat o víkendu. Nějakou montáž. Mám dost času. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Dikes Rosťo cením si Tvé nabídky ;) , ale ted jsem zase na moravě já, jedu na sever pomáhat na stavbu, asi tak z 80% :-(( , někdy přiště neco sfouknem, chtěl bych tu koncovku a ty prokletý výplně tapeců už dotáhnoutdo zdárnýho konce ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Já vím že nejvíc by se Vám líbila pod černou plachtou, ale ne jen se pěkně kochejte, P.T. je to možný že ta cena bude nižší bez předních dveří, já byl tady http://www.autofolie-llumar.cz/, luxus chlápek, dokonce mi dal trny co drží tapec, který mi hodní kluci ve škodovce nedali, při opravě:-( Tak s tim chlapkem jsem mluvil ohledne demontaze folii, vypadalo ze tomu opravdu rozumi a ne jako nekteri amateri kteri se do toho hrabou! Jak ti probihala montaz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Mě když dělali folie tak neodbornym způsobem sundali výplně dveři a musel jsem to za půl roku dávat dokupy protože se vytlumovali dveře...takže bacha na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Nevím poslal jsem tam polovičku:-)) musel jsem bejt v práci, ale prej super, vše vysvětlí a nechá tě bejt u káry, fakt prej super,(a sakryš nebylo to tou polovičkou:-))... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 tak tenhle maník mi je dával dokupy po škoda servisu, dal chybějící trny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Tak me delal folie typek u sebe v garazi, co si od nej nechavaji delat folie aji Mercedes Benz - Moravia a zadne tapecy dveri apod. nesundaval. Je proste takovy sikula, ze to dokaze bez toho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Fotky z propršeného víkendu, trocha korejské inspirace...., , , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Zdarec Milo. Co to repro? Už to má dohodnutý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Čus nemám, zavolal že se ozve a tím to skončilo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Čus nemám, zavolal že se ozve a tím to skončilo.... Tak to mu kokej volat,protože on dost zapomíná. Fakt Každej druhej den a já budu volat ten první. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 29, 2009 Sdílet Odesláno Červen 29, 2009 Milo: ty zpětny zrcátka zklápiš ručofučo nebo tam máš nějaké motorky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.