xboardX Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Zdravím všechny členy, prosím o radu s mým centrálem. DO funguje, i klíč v zámku otevře všechny dveře, ale při jízdě nastane chyba. Při jízdě slyším, jak my skáče centrál ve dveřích (všech) k otevření. To bych ještě ignoroval, ale když se mi při tom rozsvicejí i výstražná světla, je to problém. :-( Nevím jak to vypnout, stává se mi to čím dýl, tím častěji. Myslel jsem že je problém s klíčem s DO, ale dnes při jízdě jen s klíčem bez DO se to dělo taky. Hlavně strašně v krátkém intervalu i 10x za minutu :-( Pak jsem myslel že se jedná o chybu v ovladači ve dveřích, ale ten je v pořádku, tak jsem ztracený. Myslíte že se to dá spravit samo doma, nebo s tím budu muset do servisu (bože to bude pálka) :-( Asi to bude chyba v elektrice, co? Díky moc za všechny příspěvky (ps: mám Octavii 1.8T 20V r.v. 1999 (předěláno na 2000) facelift... bohužel centrál nevím, ale nejspíš by měl být od škody...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 nejrpv to hod na VAG, tak bude napisane, co to muze byt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aero Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 drátky od centrálu někde povolený či ulomený.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xboardX Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Tak defekt se rozšířil. Před chvíli pro mne byl policista, že se mi otevřely všechna okna u auta... tak to začíná být velkej problém :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Vyplavená jednotka ve dveřích, někde seklej drát nebo něco takovýho. Postupně odstroj dveře a prohlídni svazky a jednotky na stahovačkách. Než to odstraníš tak odpojuj baterku a nebo pojistku komfortu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xboardX Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Vyplavená jednotka ve dveřích, někde seklej drát nebo něco takovýho. Postupně odstroj dveře a prohlídni svazky a jednotky na stahovačkách. Než to odstraníš tak odpojuj baterku a nebo pojistku komfortu? díky... na noc jsem odpojil baterku aby se to znova nestalo... a o víkendu mi na to přijede známej, tak to snad dá do kupy... díky za návrh opravy, aspoň víme kde začít :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.