Cooco Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Máte niekto tutoriál ako demontovať stropné osvetlenie? Potrebujem vymeniť žiarovku a nechcem tam niečo ulomiť. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 klic od constructu z prave nebo levestrany lampy opatrne zapacit a je to venku to zvladnu i ja. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Kreditkou alebo niečím takým plastovým aby si to nepoškriabal jemne podpáč spredu len to sklíčko na lampičke a v podstate sa odklopí a vypadne... A ty tam ešte nemáš LED-ky???? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 takze jsou dve cesty jen sklo a nebo cela lampa obecesty vedou k vymene zarovek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Kreditkou alebo niečím takým plastovým aby si to nepoškriabal jemne podpáč spredu len to sklíčko na lampičke a v podstate sa odklopí a vypadne...A ty tam ešte nemáš LED-ky???? :) Ano mam ledky, len v strednom svetielku mi začala blikať. Ja mám kvoli tomu subwooferu extremne otrasy v interiéry, tak možno preto sa pokazila! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 takze jsou dve cesty jen sklo a nebo cela lampa obecesty vedou k vymene zarovek Myslím že origo lampy sú prišróbované k stropu, tkaže musíš najskôr dať dole len sklo a to stačí na výmenu žiarovky... len SUP lampa musí celá von... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Ano mam ledky, len v strednom svetielku mi začala blikať. Ja mám kvoli tomu subwooferu extremne otrasy v interiéry, tak možno preto sa pokazila! Pokiaľ máš tie viacmodulové s malými tyčinkami tak tie to časom začnú robiť, riešil som to s Robertom v HK, už sa mi takto rozblikali 3ks tých 12-modulových do SUP lampy... a to mám len origo 8 repro... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Pokiaľ máš tie viacmodulové s malými tyčinkami tak tie to časom začnú robiť, riešil som to s Robertom v HK, už sa mi takto rozblikali 3ks tých 12-modulových do SUP lampy... a to mám len origo 8 repro... :) Lubino, a Ty ideš na zraz? Rád by som sa Ťa poznal a pokecal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Lubino, a Ty ideš na zraz? Rád by som sa Ťa poznal a pokecal. Myslíš v septembri tú Rozkoš??? Tak tam áno, dúfam že ma dovtedy nečaká žiadne prekvapenie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Myslíš v septembri tú Rozkoš??? Tak tam áno, dúfam že ma dovtedy nečaká žiadne prekvapenie... To dúfam aj ja. Dovtedy sa dohodneme ako budeme vyrážať. :) Teším sa! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Ďakujem za pomoc. Od Roberta musím objednať novú sufitku, zatiaľ som zobral zo zadnej lampy, a do zadnej som dal zatiaľ klasickú žiarovku. Po tom, ako som zviknutý na LED, som ju dal ale do polohy OF, lebo sa na to nedalo pozerať, jaké je to hnusné! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
abit Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Muzete mi poradit jake LEDky muzu do stropniho osvetleni pouzit?? Staci jen zarovku nahradit LEDkou nebo budu muset jeste nekde neco nastavovat (kodovani, atd.) ?? Ktere zarovky muzu na Octavii jeste nahradit LEDkama?? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Muzete mi poradit jake LEDky muzu do stropniho osvetleni pouzit?? Staci jen zarovku nahradit LEDkou nebo budu muset jeste nekde neco nastavovat (kodovani, atd.) ??Ktere zarovky muzu na Octavii jeste nahradit LEDkama?? Diky Ohladne LEDiek kontaktuj člena SUPERFATTY. Všetci berieme od neho, on Ti poradi najlepšie. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.