kubikzovocia Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 napadlo ma dá sa nejako dorobiť elektrické sklápanie späťákov? myslím ako v drahších vozoch že človek vystúpi a zrkadielka sa priklopia k autu. kamarát to má na hyundai í30 tak dúfam že to niekde v koncerne bude tiež 0 Citovat Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 obavam se, ze to bude natolik jina konstrukce zrcatka, ze to asi nepujde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 obavam se, ze to bude natolik jina konstrukce zrcatka, ze to asi nepujde a nebo to bude takový hraní s tím že se na to časem vyse.... a vrátíš si zpět originál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 a čo nejaky voz z koncernu? má to niektorí? napr Audi by to mohlo mať alebo aj VW či je aspoň malá šanca také niečo dorobiť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 co vím, tak snad toleda měla elektricky sklápěný zrcátka, kamarádovi prošli už tři toleda rukama a myslim že jedno z nich to má, teda mělo a myslim že ještě ty zrcátka má doma a chce je dávat na svoje toledo .. je to rok něco kolem 2001 nebo 2002 ..přesně nevím .. ale myslim že z tohohle auta by se dali použít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinO2 Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Jako příplakovou výbavu to měl i leon, sklápění je stejné jako používá strarší superb. Měl jsem superba a kolega jeste porad ma leon a mechaniznus je stejny nebo minimálně podobny. Urcite by to slo dodelat do octavky, kdyz pouzijes vnitrnosti ze seata. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubikzovocia Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 a ako je riešené ovládanie? netreba na to ďaľšiu RJ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Čau, mám novou Octávku FL a tam to je, tak by možná stačilo vyměnit zrcátka a něco aktivovat v počítači. Zaklapování zrcátek není automatické, ale musí se chvíli přidržet zavírání auta na dálkáči, což mi nevadí. Edit: Pardon, nějak jsem si nevšiml, že se bavíte o O1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.