Gowster Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) Nádherný video v HD... :) http://vimeo.com/19099715 Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak tohle miluju :) . Krásně udělaný, spousta super nápadů. Jen by mě zajímalo, jak dlouho jim trvalo než to takhle zmákli sestříhat - klobouk dolů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Myslím si, že takhle to udělat, trvalo pár dní určitě, nehledě na HD kamery a určitě muselo být i víc kameramanů, ale výsledek stojí za to! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Snažil jsem se pozorně koukat, ve dvou záběrech byl v odraze chlápek se zrcadlovkou kterou měl na stativu, určo byl na nějákejch záběrech použit stabilizátor (ala flycam, steadycam....). Řekl bych že kamera nebyla použita, protože ani s kamerou kolem 100 tkč neudělaj takový záběry (hloubka ostrosti). Ono muselo dát pořádnou fušku to jen celý prohlídnout, poskládat a postupně se tím prokousávat, nehledně na to, že jim všechno přesně sedí do hudby.... Prostě paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 1.-3. cervence Clovek nevi, na co byl jel driv. Je tam videt par aut, ktery jsem zahlidnul i ted o vikendu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 No já v tom mám jasno, jedu na Treffen... Škoda, že tohle je o stejným víkendu, taky bych se zajel podívat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Staci tam projit tu diskuzi a hned byste vedeli, co na to pouzivaji. Canon 7D DSLR canon HV 30 2x 7D + pare szkielek , 1x dolly , 1x dobry statyw . To ze jest taki efekt ,a ne inny to zasluga lonka , ktory poswiecil 250h zeby to poskladac do kupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 mam takovej pocit že ten Vag event je na pozvánku, nebo jim člověk musí napsat mejl poslat foto auta a oni posoudí jestli mužeš nebo ne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 tak, sraz jen pro zvané :D jinak video parádní a některý auta jsou fakt mrdový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Mazec to video,fakt pekne,i kdyz nektere auta tam nejsou takove uzasne jake bych si predstavoval,ale pekne udelane video ve skvele kvalite Brutalni udelane ty videa,koukam nato a super aj ta ibiza nebo pak audi A8,mazeeeeec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.