Přejít na obsah

formis85

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Informace

  • Zájmy
    sport, technika, auta, motorky, carhifi, focení

Návštěvy profilu

678 zobrazení profilu

formis85's Achievements

0

Popularita

  1. Prodáno (omlouvám se všem, co se ptali z čeho byl, sám jsem to nevěděl... pro komunikaci byl uveden e-mail a tel. číslo)
  2. Prodám tříramenný multifunkční volant včetně airbagu. Možnost osobního předání v Náchodě, Novém Městě n. Met. nebo v Hradci Králové. Dobírka možná. Cena 4990,- Kontakt na Ondra.F@seznam.cz nebo na Tel. 724 675 496
  3. To je správný! Spousta lidí mi říká, že jsem perfekcionista svým chováním - nesnáším špatně odvedenou práci. Určitě je lepší si dobře vybrat, než pak litovat výsledku. Jen jsem v předešlém příspěvku chtěl poukázat na to, aby lidé nesoudili jen podle vybavení. Vždy záleží hlavně na osobě, jak práci provede. Proto jsem apeloval i na Dejva ať to neuspěchjí, zdá se mi, že moc tlačí na pilu... :-/.
  4. Dejve, hlavně to neuspěchej kvůli dovče ;)! vevca: Když lakýrník nemá box, neznamená to, že práce bude horší než od "profíka z boxu". Znám několik lakyrníku co stříkají bez boxu s lepším výsledkem, než to, co třeba předvedl origo servis Škoda tady od nás. Díky práci jsem měl tu čest vidět desítky lakoven po celý ČR a vím, že né všechny odvádí špičkovou práci, kterou bych si od nich představoval. Proto bych předem všechny neodsuzoval jen proto, že nemají box. A na ten Dejvův vysledek jsem zvědavej, práci jeho lakyrníka neznám.
  5. Asi tě moc nepotěším ale myslím, že je jedno jakej typ 77kw z hlediska spolehlivost zvolíš (BLS, BXE,....). Měli jsme 4 roky starý BLS najeto poctivých cca 150tkm a také jsme měli problém na 3tím válci. Někde se píše, že začne ukapávat vstřik, někde že jsou přetažené šrouby na ojnici.... je to ruzné, ale těch případů je strašně moc.... Drtivá většina je právě na 77kw. Když by jsi dával jinej typ, tak si nejdřív nech poradit jeslti s tím při montáži nebudou problémy.... dávali jsme BXE za BLS a držáky na motoru byli jiné... museli jsme si vyrábět redukce, držáky a taky musíš na bloku přebušit kód motoru. Jo a ještě má BXE udajně nepatrně větší trysky protože je bez DPF. Nejlepší je sehnat stejnej kód motoru jakej jsi měl.
  6. Ahoj, měli jsme yetiho 2 roky, teď máme OII, tak snad mohu trochu porovnat. Prostor pro posádku je podobný, nicméně lépe se cítím v Octavii. V Yetim ta pozice za volantem byla taková (jak to napsat) ne dokonalá. V zadu v Y místo nad hlavou dobrý, ale sedačky by mohli mít delší opěradla. Jinak jsme měli plnohodnoutnou rezervu a ten kufr je pak velikostí na úrovni fábie! Pokud by tě něco zajímalo, tak napiš...
  7. Dík za rady. Jednotku jsem vyčetl a mám číslo 1K0-953-549-CP bude fungovat nebo je zapotřebí jiný typ (popř. jaký)? A jakou páčku mám tedy shánět - číslo? Už se začínám bát, že to zas taková pr... nebude :( jestli to pomůže: vin TMBCA61Z7A8012370
  8. Ahoj, měl bych dotaz, jestli pujde bez větších problémů dát tempomat do OII face 1,6MPI. Bude to stejný jako při montáži na TDI nebo tam je potřeba ještě něco jiného? Stačí páčka, kabely, diagnostika...? Dík za rady.
  9. Ahoj, mám to samé, 81kw ASV a z německa DPF. Na podzim jsem to už vyhodil, s ničím problém není. Sehnal jsem si přední část co jde od turba ke katíku a pak už jsem jen navařil novou výfukovou trubku, spoj nastříkán výfukovým sprejem. Než ti tohle vyhnije už to auto mít dávno nebudeš. Jinak pokud chceš aby to bylo míň nápadné kup rezonátor, má to tvar katíku. Jen po demontáži je slyšet turbo, jinak je vše ok, řekl bych, že šla i spotřeba dolu. Celej ten nesmysl (DPF) mám schovanej, není to tam problém znovu nahodit.
  10. Nádhera, palec nahoru . Předek je super...
  11. Musela by se použít převodovka EWT z FÁBIE 1,9tdi (kod motoru ATD), ale jdou použít i EMD nebo GGU, montovaly se podle období, převody mají stejný. Je to díky tomu, že Fábie má menší obvod kola 195/50 r15 oproti 195/65 r15 na oct, proto ten rozdíl! Super obsáhlý téma je zde na dieselpoweru. Jinak si myslím, že to je nej řešení vzheldem k ceně! Dávat 33t kč za jeden kvalt do 10ti letýho auta mi příjde jako né zrovna rozumný řešení....
  12. formis85

    PODVOZEK O1 TDI

    Já dával eibach -30mm + bilstein B4 + silentbloky (puky)TT - cupra. Předek si sednul o 18mm a zadek cca o 28mm. Auto je hezky tužší, myslím že idál na naše cesty. Pokud si nemůžeš dovolit snížení a chceš to mít tvrdší dal bych ke sportovním pružinám zvyšovací podložky na tvoji požadovanou výšku. Ps: pár lidí si "stěžovalo" na pružiny RS na TDI že to není ono.
  13. Pěkně, pěkně (hlavně předposlední foto) ;). Oba bejvalí Feldaři, příště se snad připojím do trojičky.... Na tomhle parkovišti jsem býval tak 3x týdně :(. Auta super
  14. Nojo jsem blb ;) , jasně že opačně. A jak píše kajman možná bude zapotřebí sundat ty spodní Ačkový kryty, nemám teď auto u sebe tak nevím.
×
×
  • Vytvořit...