Přejít na obsah

Siniusovo opět červené


Doporučené příspěvky

Sinius, kde to bydlíš, za takové ceny??? U nás v Brně jsou garáže od 200tis rujny po normální za 300tis a měsíčně pod 2tis nájem je bomba cena. Já naštěstí mám vlastní :palec:.

 

P.S: jinak já bych je asi zabil, je u toho chytit, raději je nechytit, bych pak šel zbytečně kvůli fetce bručet. :wallbash:

 

 

Odkaz ke komentáři

Rovnou snipera :lool:. Ne ted vážně, prostě nejsou odpovídající tresty, normálně bych to těm zmrdům nechal kompletně zaplatit celou škodu a jak za komárů, rubat do nějakejch dolů, nebo rubat kameny, a at to splácejí, kua jdou do basy za naše prachy a tam si dodělají školu, mají všechno pohodlí, a nás to stojí prachy,je to na palicu. :wallbash::wallbash::wallbash: Celej život tě takovej zmrd vysává, at je na podpoře, nebo v lochu, nebo nedělá, tak já bych zavedl osobního otroka, nebo sluhu, když mu platíš. Kua já bych s nima zatočil, to se týká všech :angry: No jsem se nějak rozvášnil. :lool:

Odkaz ke komentáři

rakovinu, ne, to bys zase platil ty a já a spousta jiných co odvádí a nepotřebujou to, protože je tu tzv. solidání systém, tak by ho ošetřli za naše prachy :wallbash::wallbash: ne normálně 45ka náboj stojí 9kč, nejlevnější řešení, nebo něco lepšího, ale to už zabíhám jinam, kam by se to místním nemuselo líbit. :huh:

 

Mám kancelář v Brně na Cejlu, no a tak si jdu a jen přemýšlím, že chceme s nastávající rodinku a tak si říkám, kolik mě to dítko bude stát, a jde proti mě banda cigánů, a tam je to přesně naopak. "U mě je to otázka, uživím to dítko, tak jak bych chtěl?" a u nich je to "Uživí mě ty děcka tak jak bych chtěl, nebo jich mám mít ještě víc???" Ne nejsem rasista, jen mě serou ti co vysávají, až toho bude moc, tak třeba přijde někdo jak byyl knírkatej a lidi ho budou volit a zatočí s něma. Tebe jako člověka, kterj vytváří hodnoty a přispívá do systému, tak tě buzerujou, pokutujou, daní, co můžou, jakmile dlužíš 1kč, jako nedoplatek, dají ti minimum 500,- :wallbash::wallbash::wallbash: stalo se to mému tatovi. A ty, ze kterjch nejde nic vyždímat, tak na ty se sere, což jsou ti, které furt živíš. :angry::angry:

 

 

Odkaz ke komentáři

tou jsou šméčka...

 

ono 1000Kč/měs nebo 150.000 za vlastní není takový rozdíl, ale asi bys měl větší klid. Já bych za pokus krádeže sekal prst a za krádež dlaň. Jen by se pak museli asi zavést zelené pracovní karty, protože by bylo (podle mého názoru) v této zemi hodně invalidních důchodců :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...