Gowster Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Koupil jsem si v OBI obyčejnej rybářskej vlasec (tenkej) a pomalinku jsem to odřezal... Jde to naprosto napohodu. Pak to vezmeš třeba technickým benzínem (zbytky lepidla) a pohoda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 O.K... zkusím to a jestli ten technickej benzín udělá flek, tak tě v pátek zabiju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Čistím technickým benzínem všechno na autě, od asfaltu, přes lepidlo samolepek a bůh ví co všechno a nikdy žádnej flek nebyl... Jen to potom musíš umýt vodou se saponem nebo třeba ironem na okna, to je fuk, pač potom umytí je to takový matný... :lool: A zabít se nenechám, Janička mě bude bránit ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 no větší strach než z Janči mám ze Sky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Silonový vlasec a techničák. Jinak já s tím opravdu nemám nepřekonatelný problém, úplně klidně snesu Logana s nápisy Intercooler TwinTurbo SuperCharged V6 a W12 na prdeli zároveň, většinou mu pak ty dva motory moc nejedou Tady mě nejvíc pobavilo jak se tu někteří bez sebekontroly rozplývali nad červenou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 tomu rozplývání moc nerozumím, ale musím říct, že červená je mrda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Koupil jsem si v OBI obyčejnej rybářskej vlasec (tenkej) a pomalinku jsem to odřezal... Jde to naprosto napohodu. Pak to vezmeš třeba technickým benzínem (zbytky lepidla) a pohoda... Souhlas Patriku, dělal jsem to stejně a šlo to báječně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 tak jo vy syčáci, dneska to zkusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 tomu rozplývání moc nerozumím, ale musím říct, že červená je mrda :) Já to vím, ale někteří tady jí teprve objevili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Mischicka: mno tak já byl původně taky proti červený, ALE jednak se mi začala fakt moc líbit a taky nebudu tvrdit, že červená je hnusná, když ji teď mám a je tak hrozně krásná :) ;) ;) Gowster: díky za radu, zadní VRS je již minulostí a nahradila ji nalepka OC, jinak jsem chtěl dát dolů i nás OCTAVIA, ale to neprošlo rodinou radou, takže Janču můžeš uklidnit a nemusí tě chránit...místo toho by jsi mohl využít své přesvědčovací schopnosti a trochu Báře vysvětlit, že to fakt není hezký, když tam je to OCTAVIA tak samotný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Je hrozně krásná a navíc červených aut zas tolik nejezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 jaktože ne? :) , taky mám červenou rád, obzvlášť jak září naleštěná při západu slunce, další auto bude tornado, ta je snad ještě červenější než corrida 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Jarda má naprostou pravdu, co se týká toho, když se do té barvy opírají sluneční paprsky proste romantika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Mischicka: mno tak já byl původně taky proti červený, ALE jednak se mi začala fakt moc líbit a taky nebudu tvrdit, že červená je hnusná, když ji teď mám a je tak hrozně krásná ;) ;) Gowster: díky za radu, zadní VRS je již minulostí a nahradila ji nalepka OC, jinak jsem chtěl dát dolů i nás OCTAVIA, ale to neprošlo rodinou radou, takže Janču můžeš uklidnit a nemusí tě chránit...místo toho by jsi mohl využít své přesvědčovací schopnosti a trochu Báře vysvětlit, že to fakt není hezký, když tam je to OCTAVIA tak samotný :) Všechno ze zadku musí pryč to je naprosto jasný a do auta bych si fakt od mladý nenechal kecat. Vždycky se jen zeptám na názor, ale stejně si to udělám podle sebe... Ony tomu prostě nerozumí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 tak to já neztrácím čas a neptám se, jinak jsem taky příznivcem čistého zadku, třeba u vw to jde tak objednat, bez motorizace i označení modelu, první co sundávám je podložka pod RZ, nejraději bych i znak ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 víš že to byl vtip, taky se zeptám na názor, taky ji řeknu, že tomu nerozumí, ale ... asi to budu muset udělat zítra v práci, aby u toho nebyla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 řekni jí, že se o to zachytává mycí rukavice a leštící hadr, navíc se tam blbě dává vosk a leští se mezi písmenky špatně, prostě to tam překáží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 jarda: podložka pod RZ šla dolů taky včera, ale zatím jen předek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 jasně, taky nemám žádnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 Jardo, tvoje auto znám velice dobře, když jsem se kdysi dávno zaregistroval na Škodahome, tak tvoje a Bobíkovo auto bylo pro mě nejhezčí na tom fóru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 26, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 díkes, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2011 :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 měl bych takový dotaz, mám trochu vizi co a jak udělat s autem, ale nejsem si 100% jistý, proto bych se rá d zeptal, jestli tu není někdo kdo by mi za nějaký drobný bakšiš neudělal návrh VT ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 jasně, taky nemám žádnou OT: a kde je Jardo ta díra po bejsbolce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 to je ještě ze starých dobrých časů, kdy po silnicích jezdili řidiči a ne psychopati, na toho svého mám dokonce úřední potvrzení, což pro mě jako poškozeného znamená, zaplať si škodu sám a stát ušetří na soudech a vyšetřování ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Srpen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Kucí mám dotaz....na MaXIdotu mi vyběhla kontrolka, že mám zkontrolovat obložení brzdových destiček...Brzdy jsou zatím v pohodě, nemám pocit, že by se brzdící vlastnosti nějak zhoršili nebo že by byly kotouček nějak sjeté...jde mi o to jak se zbavit toho příšerného problikávání na maxidotu? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 Kontrolka brzdového obloženia sa dá vypnúť prekódovaním budíkov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 10, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2011 pockej kdyz se rozsviti tak by mela byt vnitri deska LP kole mrtva ne, muze byt samozrejme utrzenej i kabel. Ma kazda OII kontrolu brzdoveho oblozeni nebo to byla priplatkovka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Srpen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2011 to nevím jestli to je na každé OII já to měl na té první i na této 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.