Přejít na obsah

Siniusovo opět červené

Doporučené příspěvky

Čistím technickým benzínem všechno na autě, od asfaltu, přes lepidlo samolepek a bůh ví co všechno a nikdy žádnej flek nebyl... :palec: Jen to potom musíš umýt vodou se saponem nebo třeba ironem na okna, to je fuk, pač potom umytí je to takový matný... :lool: A zabít se nenechám, Janička mě bude bránit ... :smich::palec:

Odkaz ke komentáři

Silonový vlasec a techničák.

Jinak já s tím opravdu nemám nepřekonatelný problém, úplně klidně snesu Logana s nápisy Intercooler TwinTurbo SuperCharged V6 a W12 na prdeli zároveň, většinou mu pak ty dva motory moc nejedou :palec: Tady mě nejvíc pobavilo jak se tu někteří bez sebekontroly rozplývali nad červenou :)

Odkaz ke komentáři

Mischicka: mno tak já byl původně taky proti červený, ALE jednak se mi začala fakt moc líbit a taky nebudu tvrdit, že červená je hnusná, když ji teď mám a je tak hrozně krásná :) ;) ;)

Gowster: díky za radu, zadní VRS je již minulostí a nahradila ji nalepka OC, jinak jsem chtěl dát dolů i nás OCTAVIA, ale to neprošlo rodinou radou, takže Janču můžeš uklidnit a nemusí tě chránit...místo toho by jsi mohl využít své přesvědčovací schopnosti a trochu Báře vysvětlit, že to fakt není hezký, když tam je to OCTAVIA tak samotný :D :palec:

Odkaz ke komentáři
Mischicka: mno tak já byl původně taky proti červený, ALE jednak se mi začala fakt moc líbit a taky nebudu tvrdit, že červená je hnusná, když ji teď mám a je tak hrozně krásná ;) ;) :smich:

Gowster: díky za radu, zadní VRS je již minulostí a nahradila ji nalepka OC, jinak jsem chtěl dát dolů i nás OCTAVIA, ale to neprošlo rodinou radou, takže Janču můžeš uklidnit a nemusí tě chránit...místo toho by jsi mohl využít své přesvědčovací schopnosti a trochu Báře vysvětlit, že to fakt není hezký, když tam je to OCTAVIA tak samotný :smich: :)

Všechno ze zadku musí pryč to je naprosto jasný a do auta bych si fakt od mladý nenechal kecat. Vždycky se jen zeptám na názor, ale stejně si to udělám podle sebe... Ony tomu prostě nerozumí.. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kucí mám dotaz....na MaXIdotu mi vyběhla kontrolka, že mám zkontrolovat obložení brzdových destiček...Brzdy jsou zatím v pohodě, nemám pocit, že by se brzdící vlastnosti nějak zhoršili nebo že by byly kotouček nějak sjeté...jde mi o to jak se zbavit toho příšerného problikávání na maxidotu? díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...