Mr.Freezer Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 nazdar.. teraz som sa zapozeral na nastriekane vnutrajsky xenonovy svetiel... nemate to niekto urobene aj na obycajnych??? pustil by som sa do toho keby to dobre vyzeralo... ak by bola daka fotka bol by som rad... predpokladam ze sa da striekat len ten ramik a mozno kusok s paraboly.. Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 A to nastriekane si kde videl???? Ale budiš: rozlepiť svetlá, dávať sakra pozor na parabolu, ochrániť ju, ak ju niečim olepíš, pri odlepení pôjde hliník dole - svetlo v prdeli ostatnú plochu musíš zdrsniť - veľa prachu - čistenie - hliník dole.... zlepiť naspäť aby netieklo... ideš Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 viaceri to tu maju robene... ostatnu plochu nezdrsnuju len nastriekaju zaklad na plasty a na to matnu ciernu... ale aj tak diky moc.. Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Nekde tu je tema, ja to mam na obyc svetlech a vypada to dobre, nic se nesmi brousit, protoze se to potom zacne loupat dal, ja strikal jen barvu a zatim to drzi. Tema je na treti strane, takze tady ZAMYKAM Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky