Stifler Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 V pondělí jsem koupil Octavii ASV.VAG mi ukazoval zavadu v regulaci tlaku turba.Auto ve srovnání s jinou 81kw jelo poměrně slušně.Spotřeba podle palubáku nešla na trase do 15km pod 7 litru při jízdé "na spotřebu".Včera jsem vyndal turbo,a krom toho že se mi podařily na výfukové přírubě urvat dva ze tří šroubů byla také dosti zalehlá regulace v poloze plně otevřených lopatek.Bude to ta příčina vyšší spotřeby? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifler Odesláno Červen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 No koukám že tady se asi pomoci nedočkám . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 ked som mal turbo zatuhnute tak spotreba mi isla o 1 -1,5l nahor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifler Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Vcera jsem jel 170km a dostal jsem se na krasnych 4,9l.Bez klimy.Vymenil jsem vzduchac,byl cernej jak bota.Jeste palivac a trebas to bude jeste lepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 ta regulacia ti uz chodi tak ako ma? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifler Odesláno Červen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Jo,ta uz chodi jak ma,dlouhodoba spotreba je 5,7l,a to se snazim jezdit s malou spotrebou.Vsechny filtry vymenene.Uz nevim co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MajklGT Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 To je hodne. Me pada turbo do nouzaku celkem casto a drzim si dlouhodobou spotrebu na 5l. Co vaha vzduchu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Proc ty turba nenechate vycistit, jestli mate zatuhly lopatky? :lool: Vy je odpravite a pak rovnou muzete koupit novy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifler Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Váha vzduchu je dle VAG v pořádku a do nouzáku to nepadá,auto jede dobře bez propadů výkonu. To je hodne. Me pada turbo do nouzaku celkem casto a drzim si dlouhodobou spotrebu na 5l. Co vaha vzduchu? Proč bych měl dávat nové turbo když ho vyčistím a tím ho opravím?Na náročnost je to složité asi tak jako vyčistit si boty od blata ;-D Proc ty turba nenechate vycistit, jestli mate zatuhly lopatky? :lool: Vy je odpravite a pak rovnou muzete koupit novy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 (upraveno) Nalogovali jste ty cleny pri zatezi? edit: Co si to sesmolil za vetu? :lool: Precti si tu moji, pak si presedni a edituj prispevek. :D Upraveno Červenec 4, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stifler Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 Dneska po 1000km dlouhodobý průměr 6.1litru,a to se snažím pořád dostat na co nejnižší spotřebu.Vyměnil jsem už i teplotní čidlo,a také to nepomohlo.Už mě to pěkně s..e.Někdo si možná klepe na hlavu,co řeším takovou kravinu,ale přešel jsem z PD na rotačku kvůli spotřebě,a zatím jsem na tom úplně stejně :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest buschmman Odesláno Únor 11, 2013 Sdílet Odesláno Únor 11, 2013 Váha vzduchu je dle VAG v pořádku a do nouzáku to nepadá,auto jede dobře bez propadů výkonu. Proč bych měl dávat nové turbo když ho vyčistím a tím ho opravím?Na náročnost je to složité asi tak jako vyčistit si boty od blata ;-D chlapi vycistit regulaci turba neni jako sundat bahno z gumovek,musis ho demontovat hodne opatrne rozpulit kdyz ho rozendas krive muzes pro novy jelikoz nabouras vrtulku na vyfuku a to je konec.Pokud nekdo chcete s dig.demontazi preciznim vycistenim opravim to kolem 1500Kc do druheho dne zapadni cechy okres tachov Konst.Lazne tel na me 739094743 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.