s-talker Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Myslím, že není třeba nějak dlouze popisovat moje auto, snad ho tady znáte už z dřívějška Na začátku to byla výbava classic plus, možná ani to ne Časem jsem na ní zapracoval a poslední (alespoň pro mě) třešničkou na dortu bylo dodělání vystřelováku a teď nějaké fotos dokonce jsem jednou vyhrál na srazíku v Malenovicich fešný pohárek a co by to bylo za mistra pájmistra, kdyby tu nedal svoji práci, no ne? :D zbytek snad znáte, pokud ne tak to napravím jinak vystřelovák je skvělá věc, netušil jsem jak taková maličkost dokáže potěšit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Čus bejku... Tý voe ty už máš i vystřelováky jo...no supéér. dej si klidně na blaták štítek "elegance" :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 vítám tě na novém fóru chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 ale Petre neprehanej :) Co vlastne ma mit elegance? Strasne mi chybi klima, ale to je uz draha zalezitost :( A stejne mam radeji clean design, takze napisy nebudou Dakie: Dekuju za privitani, to vis na starem foru to stoji opravdu za.... nebavi me tam chodit a verim,ze tady to bude lepsi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Ty víš jak to myslím.... :( ;) Hele na klimu kašli...já ji třeba zapínám jen velmi zřídka...nějak mě klima nesedí...mám radši otevřený okýnko....tak do 140km/h :) pak teda zapínám klimu... ;) ale po dálnici a při pařákách se pohybuju málokdy takže klimu sem třeba tak po měsíci pustil dnes na srázku v Turnově,kde byla ta černá plechovka na sluníčku..tak vevnitř teda byl pocuc... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 já teda klimu pouštím furt.. zvykl sem si na ní a už bych nechtěl auto bez... ale to je spíš rozmazlenost :D na štítky se vykašli, to je fakt zbytečnost :) spíš to bude lákat "pětiprsťáky"... co vlastně ještě plánuješ vylepšit? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 najmis: me klima taky zas tak moc nevadi, ale najdou se chvile, kdy by bodla :) a co kdy prijedes do Ka? na icq moc nejsem, tak se ptam alespon takhle Dakie: jak pisu vyse, nekdy bych ji bral, ale je to dost penez stitky urcite ne, to byl joke ;) Planuju ted nove oci, vlastne uz je mam doma :D Jinak nic, mozna jeste bych rad sehnal znak Skoda na vystrelovak, ten nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 tak mala zmena na aute Jen nevim, jestli dam o5 mracitka...co myslite? jinak konecne se muze doresit Comming Home, co mam pripraveny :) Takze radost velka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 mě se ty stříbrný nelíbí já bych volil spíš tmavý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 kdyby udělali tyhle oči i na octu to by byla paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 8, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2009 No, me se libi te chrom. :) kdyby udělali tyhle oči i na octu to by byla paráda Jo to mas pravdu, na OCT by to byla parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 me se libi vic ty chromy Na octu prece jsou uz Devil Eyes ne? Ty se vam nelibi? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 9, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2009 to jo jsou ale na fabii jsou líp myšlený.Oprvdu na ní vypadaj jako oči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Srpen 10, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 me se libi vic ty chromy Na octu prece jsou uz Devil Eyes ne? Ty se vam nelibi? :D Me se nelibi. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2009 skoda, ze to je tak divne udelane, ze to rozdeluje blinkry :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 takova novinka, sice ne uplne nejcerstvejsi, ale me rozhodne potesila velice :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Poznejte 10 rozdilu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Máš to už hotový ? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 jedno :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 vypadá to zajímavě :) co takhle na autě rozsvícený? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Poznejte 10 rozdilu :) Hoj Marku, že by jsi pokračoval v nedokončené práci :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Zajda Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 móóóc pěkný počítej se mnou na jaro s montáží toho tempomatu, jo? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest hacek Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 prosimte uvazuju taky o koupi tech prednich svetel akorat v cernym provedeni muzes dat prosim fotku jak to sviti na zed mas tam xenony nebo halogeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Ahoj mam tam halogeny, HID sady moc nemusim a svetlo je urecno pro halogenove zarovky. Bohuzel fotky nemam a fotit to mobilem by bylo vice mene k nicemu. Prvni vec po koupi - je dobre dat poradne zarovky, ty made i Thaiwan to je hnus velebnosti...ale nejak to sviti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 nejake ty aktualni fotky Dneska jsem si trosku maknul s Marketkou, komplet vycistil interier, exterier a trosku projel auto po zime....no je to krasne, kdyz ty bile sracky jsou pryc ;) PS: tohle je foceno fotakem...skoda ze uz byl vecer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 kvalitnější foto pane příště :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Duben 30, 2010 Sdílet Odesláno Duben 30, 2010 Tjn..to by chtělo pane...to už jsem ti říkal taky... :D hele to máš zapnutý jen parkovačky...? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 to bylo dokonce foceno fotakem, ale smejd mel nastavenou nejnizsi kvalitu Myslim, ze jen parkovacky...dobre co? Jinak takova malickost....opravdu mini vec :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.