Guest Martinezz03 Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Ahoj, koupil jsem si Octavii I s origo radiem Symphony na CD a prisel jsem na nasledujici problem : kdyz mam zapnute FM radio tak mi hraji vsechny repra, ale jakmile prepnu na CD tak hraje jen prava strana. v radiu je nastavene prehravani na CENTER ale proste pri CD hraje jen prava... nevite cim to muze být ? cetl jsem neco o kodovani techto radii, mohlo by to pomoci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martinr19 Odesláno Červenec 24, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2011 Tím kodováním to nebude.To je v podstatě jen ochrana aby to radio nešlo dát do jiného auta.Pokud máš na tom radiu vše dobře nastavené tak bych se možná podíval jestli nejsou někde nějaké volné kabely nebo konektory.Ale je vážně divné že na radio to jde a na cd ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pinďa Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Ještě může být porucha v laserovém snínači CD. To by ti musel zjistit nějakej elektromechanik. A ještě vyzkoušej více CD. Tady to opravují: http://www.brm.cz/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3 jsou i jiné opravny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.