Piar Odesláno Červen 25, 2011 Sdílet Odesláno Červen 25, 2011 Prosil bych o naky rady nebo napady ,dru se s tim uz dva dni ,puvodni sel ven klasika vyvrtanim a plastovy oko se vylamalo prace na 20 min. Jako novy jsem pouzil lepsi modofikovani (na obrazku ) pouzdro je ale uz kovovy. Na nalisovani jsem si udelal domaci udelatko 12-ka sroub a dva plechy na konci,pulka tam sla hladce pak se sroub trhnul v zavitu a konec skousel jsem to jeste 5 krat a 5 sroubu se trhlo. Tak nevim bud mam spatny udelatko nebo ... Nevim jestli nekdo uz daval tyhle silentbloky,jak se vubec spravne maj vlozit ?,vim ze u klasickych se to ma dat do spravnu pozice ale co tyhle? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Podívej se do dílenské.Je tam postup jak se má dávat.Je tam výstupek a ten má někde směřovat.Dělal jsem to je to asi 2 roky,celý postup s fotkami i přípravkem který jsem si dělal jsem dával někde ba VW fórum. Hlavně jej musíš dobře namazat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Jo vim,ze ten vystupek ma smerovat na urcite misto,ale ten muj novej je jinej tak jsem se snazil to dat tak jak by to melo byt, Tvuj postup jsem nasel na Skoda home,tak jsem to delal podle tebe,akurad s tim ze me se zasek v pulce a nejde dal a nevim co s tim, Jediny co me napada je jit koupit velky kladivo a mlatit don . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Takhle tam hajzl ostal vyset 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Lisovat.Musí jít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 Lituju ze jsem se do toho sral,ale tvuj navod me inspiroval Jek kehke to je a nakonec to skonci tak ze na to lisovani nemam Dobry pripravek a ty plechy co tlaci na ten silentblok se ohly, cili to nrjde dal Pokud si neco lepsiho nevirobim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červen 26, 2011 Sdílet Odesláno Červen 26, 2011 No pokud se tu zohly plechy tak mje to špatné.Kladivem bych na to asi nešel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.