mysterx888 Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 chcel by som sa opytat predavaju to ako hotove alebo je to robena a ked to robia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Už sem to doporučil tolika lidem, že bych mel už dostávat provize :) http://www.kubidesign.cz/eshop_kapoty.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Už sem to doporučil tolika lidem, že bych mel už dostávat provize :) http://www.kubidesign.cz/eshop_kapoty.htm davas to aj dole?-proti kladez.a budu pasovat na moje masku.inac kolko to stoji cierna lebo je tam cena od 1890.-kč ty to mas pekne rovne! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 davam ji na jízdu a na srazy, jinak když auto nekde stojí, tak bez ní.. maska na to nemá moc vliv.. v tej černej mi vyšla "asi" na 2300kč s poštou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 ta verze pres masku je katastrofa, ale to co se dela jen pres kapotu je docela hezky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mysterx888 Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 tak dajte foto z predu ako vypada 1.verzia aj 2.verzia prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No nevím mě se to osobně moc nelíbí a neřek bych že to zas tolik ochrání proti nějakym kamínkům jak někdo tvrdí. Ale je fakt, že třeba k některejm barvám to jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Na dvojkové Octy to te%d začala nabízet superškoda, nevím jestli to náhodou nedělají i na jedničky...tady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Já nevím. Mě tohle přijde jako hrozná kravina. Ale je fatk, že občas to není tak hrozné jako třeba tahle červená. Ale nevím ještě ty prachy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Na dvojkové Octy to te%d začala nabízet superškoda, nevím jestli to náhodou nedělají i na jedničky...tady no to je hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 No tohle, už je docela praktické Ale bohužel humus. Možná na zimní výlet do Ruska by se to šiklo. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 :) radsi nechat po nejakym roce nastrikat, nez takhle ku*vit auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 a ještě tě to vyjde levněji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 mne to na nekterych barvacj prijde docela hezky. ale podle me je to spis takovy stilovka nez jako nejaka ochrana proti kaminkum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ještě by mě zajímalo na co tam jsou ty uši :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Ještě by mě zajímalo na co tam jsou ty uši :-D mozna aby se to lip nasazovalo? nebo jenom tak na paradu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 To je podle mě nějaký přítlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 ... a neřek bych že to zas tolik ochrání proti nějakym kamínkům jak někdo tvrdí... ...ale podle me je to spis takovy stilovka nez jako nejaka ochrana proti kaminkum... Ještě by mě zajímalo na co tam jsou ty uši :-Duž sem to někam psal: to přece není proti kamínkům nebo hmyzu to je na mr*ání přeci, aby se nepoškrábala kapota riflema atd. ...no a ty úchyty na co sou to je snad jasný už podle jejich názvu né? úchyt od slova chytit se/držet se (při tom) :) ;) :P :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 už sem to někam psal: to přece není proti kamínkům nebo hmyzu to je na mr*ání přeci, aby se nepoškrábala kapota riflema atd. ...no a ty úchyty na co sou to je snad jasný už podle jejich názvu né? úchyt od slova chytit se/držet se ;) :P :lool: :lool: :lool: jo jako myslis aby se mela za co chytit a nespadla, jo? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krozo Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 přesně tak, je vidět že ti to "pálí" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Na dvojkové Octy to te%d začala nabízet superškoda, nevím jestli to náhodou nedělají i na jedničky...tady no ty vo..le co to má bejt tuhle katastrofu si mohly odpustit. OII vypadá pěkně ale s tímhle bych se bál vyjet ze vrat jak by se mi začali ostatní smát co to tam mám za fusekli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 no ty vo..le co to má bejt tuhle katastrofu si mohly odpustit. OII vypadá pěkně ale s tímhle bych se bál vyjet ze vrat jak by se mi začali ostatní smát co to tam mám za fusekli ale jako jediny to asi k necemu doopravdy bude... ale hnus to je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Už sem to doporučil tolika lidem, že bych mel už dostávat provize http://www.kubidesign.cz/eshop_kapoty.htm máš nějaký lepší fotky toho návleku???mě se to osobně líbí, praktická věc to asi moc není, ale taková stylovka.............kamoš to má na E36 a moc fajne to vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 5, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2009 Kamarád to má na golfu a ty ´uši´ tam je molitan nebo co a v tom magnet aby se to nesvlíklo bo co ;) sem se mu smál když ráno ve 4 začlo pršet a on rychle utikal a sundal to ale on je s tim golfem stejně divnej se o to stará víc než o cokoliv na světě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 Hodím ti tu fotky jak ten návlek vypadá, já jej používám jen v zimě ,ale dej pozor je ho třeba podlepit nějakou folií protože to tu kapotu odírá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 (upraveno) Odírá myslíš pod těma magnetama? Ty jsou v takovym molitanu jestli se nepletu? Jinak zrovna k týhle barvě si myslim že to jde i když tyhle ´šprcky´nemusim ;) škoda jen tý masky schovaný. Moc to ta šprcka zveličuje Upraveno Srpen 6, 2009 uživatelem Sentinel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Srpen 6, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2009 a hodil byste sem nekdo fotku toho jak to vypada ze spodu, prosim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 no právě, kdyby ta maska byla vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 (upraveno) Hodím ti tu fotky jak ten návlek vypadá, já jej používám jen v zimě ,ale dej pozor je ho třeba podlepit nějakou folií protože to tu kapotu odírá. Koukam, že máš trochu jinou verzi toho převleku.. Upraveno Srpen 7, 2009 uživatelem AdamCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sentinel Odesláno Srpen 7, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2009 No tak takhle je určitě nepší než ta přez masku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.