Tomik07 Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Zdarvím, nevíte někdo jestli se dá (třeba diagnostikou) vypnout airbag spolujezdce? Čekáme mimčo a na mojí Fabii není vypynatelný airbag. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Srpen 7, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 (upraveno) myslím, že se dá: řj airbagů (tuším č. 15), přizpůsobení (funkce 10), kanál 01 (airbag spolujezdce) a kanál 03 (boční airbag spolujezdce) nakódovat místo hodnoty 1 (aktivní) hodnotu 0 (deaktivován), uložit, potom zkontrolovat, mělo by to psát hlášku-chybu 1280 (čelní bag) a 1285 (boční bag), nebo je vhodnější dodělat vypínání, ale to myslím musí umožňovat řj airbagů, resp. musí mít vstupy pro spínač, snad to tak bude, pokud ano, prosím potvrďte to, abych nekázal bludy Upraveno Srpen 7, 2011 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomik07 Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak mám ověřeno aut. servisem. Je to dle výbavy a VINu vozidla. U mě bude stačit odpojit štekry a pak upravit na diagnostice. Někde je prý třeba ještě přidat odpor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viky58 Odesláno Leden 4, 2012 Sdílet Odesláno Leden 4, 2012 Tak mám ověřeno aut. servisem. Je to dle výbavy a VINu vozidla. U mě bude stačit odpojit štekry a pak upravit na diagnostice. Někde je prý třeba ještě přidat odpor. Jak psal up, stačí vypnout to přez Diagnostiku :) nebo dodělat vypínání přez tlačítlo, někde na netu jsem to viděl Tlačítko bylo vedle ESP , ale u nás v čr jsem tuhle vybavu neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.