lazaruslong Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 Ahojte, dají se nějak opravit poškrábané scout plasty? Dočetl jsem se, že i části nárazníků "bez barvy" jsou lakované. Napadlo mě, ty škrábance přebrousit a nechat znova nalakovat. Půjde to, nebo už se s tím bude muset žít na věky? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 12, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 jak píšeš, ty plasty co jsou jako nelakované jsou lakované, má to tak i AUDI allroad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2011 tzn,ze existuje i cislo te barvy?znate ho nekdo?a jak by jate to opravili?normalne prebrousit a striknout?zadny zaklad nebo tak?jsem laik,tak se ptam jak lama...dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lazaruslong Odesláno Srpen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2011 Ať nezakládám nové téma tak to zkusím tady. Mám boční lišty stříklé na stříbrnou. Dá se nějak vrátit zpět původní barva? Existuje něco co sundá stříbrnou i plnič tak, abych se dostal na původní barvu? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Srpen 28, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2011 Zalezi jaky lak si pouzil??? Jestli dvojslozkovy mas smolika, jestli klasiku tak redidlem to pujde dolu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.