Přejít na obsah

Free.riders

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://www.led-world.cz

Free.riders's Achievements

0

Popularita

  1. Prosím o radu. Mám OII r.v.2010 2.0TDI 103kw s DSG. Občas se mi stává, že si auto jakoby "samo" přidává plyn. Jedu po městě a mám problém udržet na tachometru 50. Musím se opravdu soustředit na plynový pedál, aby auto nezrychlovalo. Auto taky začne řadit až ve vyšších otáčkách. Z 2 na 3 až kolem 2.500 otáček. Když zapnu tempomat, tak ten nastavenou rychlost drží. Stává se to úplně náhodně, většinou si toho všimnu při jízdě po městě. Auto je vždy ohřáté na provozní teplotu. Tak a teď poraďte :-)
  2. Nyní máme skladem také modré a červené pásky za cenu bílých. To je za 69,- Kč za metr :-)
  3. Dobrý den. Pokud uvedete autora, nevadí souhlasím. Také mi prosím zašlete odkaz na fórum. Děkuji. S pozdravem
  4. Už několikrát se mi stalo, že jsem měl zpola zaplněný kufr a potřeboval jsem v něm něco v noci hledat. Stávající lampičky jsou fajn, ale svítí velice málo a tak mě napadlo použít pro osvětlení led pásek. Přemýšlel jsem, kam led pásek nalepit a jako nejvhodnější místo mě přišlo spodní vodorovná plocha krytu roletky. Musel jsem ale vyřešit, jak budu led pásek odpojovat, když budu chtít roletku vyndat. Použil jsem proto kabel pro připojení led pásku s konektorem 5.5 x 2.1 mm, který jsem měl k dispozici. Dále jsem použil 90cm vodotěsného led pásku s čipy 3528 s 60led na metr. Také jsem musel vyřešit připojení k stávajícím lampičkám a montáž samičky konektoru v blízkosti roletky. Celá operace trvala s pomocí kamaráda približně 1,5 hodiny. Postup montáže: 1/ Demontáž roletky a sklopení levé zadní sedačky 2/ Demontáž polstrování u LZ dveří 3/ Demontáž krytů levého úložného prostoru a krytu zadního L světla 4/ Povolení všech níže uvedených šroubů 5/ Demontáž plastového obložení 6/ Rozměření, vyvrtání otvoru a montáž konektoru do krytu 7/ Demontáž konektoru L lampičky a připájení přívodního kabelu (pozor na polaritu) 8/ Nalepení led pásku na odměštěnou spodní plochu krytu roletky 9/ Montáž všech výše demontovaných částí Sada led pásku s konektory Pokud bude mít někdo o sadu zájem, můžu nabídnout. Cena sady je 190,- Kč +poštovné
  5. Teď tomu úplně nerozumím. Mám mlhovky s denním svícením a přes den mi to stejně nesvítí vzadu. Když se tedy nakóduje "Amerika" pak to bude svítit mlhovkama? Mě by stačilo jak říká Zelo7: 1/ startuju s pákou v poloze "P" a spínačem světel v poloze "Auto" 2a/ když je venku běžné světlo, svítí denní svícení. 2b/ když je venku tma, svítí třeba jen obrysovky a po přesunutí páky řazení z polohy "P" se rozsvítí potkávací světla.
  6. To právě nechci. Od toho je to přeci v poloze "AUTO" , aby se to dělalo samo, ne? Myslel jsem nějaké rozsvícení se zpožděním. Děkuju za radu. Nevíš jestli musí být zatažená ruční brzdy, nebo stačí u automatu řazení v poloze "P". To by pak vše řešilo. Snažím se to vyřešit, protože se bojím nadměrného zatěžování akumulátoru například v zimě, protože je skoro pořád tma a žhavení je také delší.
  7. Ahoj všem. Prosím o radu. Máme O2 po FL se snímačem osvětlení (dešťový senzor) a přepínač světel s polohou AUTO. Proč se po vložení klíčku (když je venku tma) vždy rozsvítí potkávací světla a zůstanou svítit i při startování. Nejde to nastavit, aby se rozsvítili až třeba 5 sec. po startu? Díky M.
  8. Najde se někdo, kdo samozatmavovací zrcátko včetně dešťového senzoru zapojí, aby fungovalo? Liberec, MB, PHA. Díky.
  9. Ahoj všem. Prosím o radu a kontrolu ostatních majitelů OII po FL kolem r.v.2010. Máme čerstvě dovezenou z DE. Palubní počítač mi hlásil poškozenou žárovku u osvětlení SPZ. Plastová sklíčka byla z vnitřní strany špinavá a po demontáži se mi naskytl nehezký pohled. Úplně zkorodované vnitřní lampičky, konektory zoxidované a malé "puchýřky" se začínají objevovat i pod gumou lampiček. Přikládám foto. Co s tím? Jak ošetřit lak? Kudy může zatékat?! Odtokový otvor na spodku dveří je prostupný. Díky Marek.
  10. Ahoj. Tak ti pěkně děkuji za radu. :-) Bylo to opravdu telefonem. Nepomohlo ani odpárování, ani spárování s jiným telefonem. Musel jsem restartovat telefon do továrního nastavení a představte si - FUNGUJE! Díky Marek
  11. Prosím o radu. Máme 0II po FL a mám s ní spárovaný telefon. Vše fungovalo do té doby, než jsem vymazával několik nesmyslných čísel v telefonním seznamu telefonu (aspoň od té doby se to dějě). Přijdu do auta, rozjedu se, telefon se spáruje. Po cca 2-5 minutách se odpojí a páruje se znovu. A tak pořád dokola.V průběhu hovoru se to ale nikdy nepřeruší. Zkoušel jsem párování zrušit a napárovat znovu - stejný problém se opakuje. Díky za rady.
  12. Přesně to myslím. Kde co mám zmáčknout? :-) Nenašel jsem tam nějaký "SETUP". Němčina není můj kamarád. Díky
  13. Jen prodávám, jak jsem koupil. Tak jsem myslel, že se podtlak bere z "předturba" , ne pomocí pumpy.
×
×
  • Vytvořit...