Přejít na obsah

OI combi kufr


Kopec

Doporučené příspěvky

Diskuzi na tema kufr a jeho otevirani je tu sice dost, ale chci se podelit o zkisenosti a popr. ziskat par dobrych rad.

 

Mam octu tour combi rv2008. Nedavno mi odeslo dalkove ovladani centralu a tak jsem se rozhodl vyresit nove. Takze jsem zapojil RC01 OEM (tritlacitkovy vystrelovak) kvalita paradni.

 

Nedalo mi to a musel jsem vyresit otevirani kufru na dalku. Kdyz uz ta octa ma el. odemceni zamku,tak proc do toho nejit. Po chvili badani jsem to vyresil. Preusil plusovy privod k motorku a pres rele propojil s dalkou. Vse funguje, ale narazil jsem na dalsi vec. Kufr neodskoci jako treba u fabie nebo OII,tzn. po navratu motorku do puvodni polohy se kufr neda otevrit. Takze procitanim fora jsem narazil akorat na dorazy kufru z vw scirocco,ktere se tam podle me nevejdou a nebo na pruziny,ktere se daji do vzper kufru. Po zmereni je malo volneho mista na vzpere, takze jsem zavrhl i tuto variantu. Nakonec jsem odskok vyresil okem pro zamek z fabie,ktera ma vedle toho oka pruzinu. Rozmery oka a roztec der pasuje.

 

Pri montazi jsem musel odnytovat zadni cast, na ktere je packa pro otevreni zamku vc. uchytu lanovodu,pak jsem trochu serizl spodni kryt kufru zevnitr a vse krasne funguje. Kufr odskoci, jde z lehka zavrit a navic tolik neboucha.

 

A posledni vec....doufam ze to nekdo z vas zkousel, napadlo me vyresit,jak se tu uz hodnekrat resilo i automaticke otevreni kufru,ale ne pres pruziny ale pres silnejsi vzpery. Original maji 550N. Objednam si nove pravdepodobne od firmy HAHN jen nevim na jakou silu je nechat natlakovat.

 

Budete-li chtit muzu sem dat par fotek nebo video.

Odkaz ke komentáři

Skoda ze to oko z fabie nejde napasovat cele. Musel jsem odnytovat prirubu na servo motorek a i hacek s uchytem pro lanovod. Aspo ta pruzina funguje.

 

Vzpery by mi mely prijit tento tyden. Budu badat a zkouset. Maximalne to vyzkousim s tema pruzinama. Podelim se o zkusenosti.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...
  • o 9 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...