Přejít na obsah

Zkusenost s karosarskymi dily


Laky

Doporučené příspěvky

Zdravim, potrebuji vymenit oba predni blatniky. Prvovyrobu kupovat nechci a tak hledam jinou variantu. Ma nekdo zkusenost s firmou KLOKKERHOLM? Co se ceny tyce 1037,- za jeden blatnik je dobra. Mam v planu dily striknout a pak nasazovat, takze nebudu mit jistotu jestli pasujou na 100%. Uz nekdo kupoval krosarinu od teto firmy? Diky

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli Ti to pomůže, ale měnil jsem v roce 2014 levou stranu z důvodu koroze(neoriginální) za neoriginální. Origo by vyšel s nástřikem na cca 3000 kč. Na vrakáči jsem se díval také, ale vše bylo ve stádiu hniloby.

Blatník jsem v té době pořídil za 650 kč(Polsko) + nástřik v barvě vozu za 500 i s plničem a vnitřním ošetřením proti korozi(lakovna, žádná garážovka)

Jediný problém byl, že při nasazení blatníku neodpovídalo umístění děr na držácích, které jsou u předních dveřích.To jsem protáhla výstružníkem.

Blatník mám dodnes ve stavu nejlepší kondice.

post-87-0-02051700-1516991511_thumb.jpg

post-87-0-98879700-1516991529_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Radas
Odkaz ke komentáři

Použité určitě nechci. Chci nové. A ta firma je myslím lepší než Polsko. Lakýrníka mam zajištěného u nás ve firmě. Jen mám strach aby to prostě pasovalo (díry a lícovalo). Případně díry se můžou udělat o cosi větší no. Ale dnes si to objednám, nechám nalakovat a snad to vyjde. Protože už se mi to blíží k prahům, a ty dělat nechci :D. Dám pak vědět ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Jak sem jiz psal v tematu Lakyho Octáva - bylo treba vic vyfrezovat ty dve diry co jsou u dveri, aby blatnik moc neodstaval vuci dverim. A stejne se po tom jeste valilo gumovym kladivem aby to vic licovalo s temi dvermi. A to jsem je nezkousel dopasovat pred lakem. Takze si nemysli, ze sundas stary a ten novy bude hned licovat.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...