Přejít na obsah

GeorgeWWW

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    324
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

860 zobrazení profilu

GeorgeWWW's Achievements

5

Popularita

  1. Nepořídil si nějaký člen v MB krásnou žlutou Octavii 1 RS liftback v Mladé Boleslavi? Má ústeckou značku, nejprve jsem myslel, že je tu na návštěvě, ale už ji tu potkávám snad dva měsíce :) je nádherná, v původním stavu, kam se na ní hrabe ta moje :/
  2. Můžu se zeptat, jak jsi to řešil? Taky mi občas probliká a myslím, že to bude sacím košem. Olej 10W-40 a měním max 10tis. km nebo rok. Moc se mi nechce sundávat vanu, takže nějaký proplachovací olej? Doporučili byste nějaký? Moc děkuju.
  3. GeorgeWWW

    Krádeže

    Dnes se mi pokusili mého žluťáka ukrást u Lázní Sedmihorky v Českém ráji. Prý to tam je časté, naštěstí se přes zabezpečení nedostali. Ale venkovní zámek neporušený, takže asi chytají signály z dálkového ovládání. Nebo nevím, jak se tam dostali. Tak jen pro upozornění, dávejte se v této oblasti pozor.
  4. Prodám modýlek od firmy Abrex. Jde o závodní model Fabia S2000 v měřítku 1:18 s jezdci Kopecký - Dresler, Lappi - Ferm . Modýlek je nový, nevybalený, ve 100% stavu. Zdarma k tomu přidávám kšiltovku Citigo a modýlek v měřítku 1:72. Na dobírku nezasílám, platba převodem peněz na účet nebo při osobním předání. Jako křehký balík odesílám následující pracovní den od obdržení peněz. Osobní předání možné v Čáslavi, Kutné Hoře, Kolíně, Poděbradech nebo Nymburce. Běžná cena modelu - 2.595,- Kč Prodávám za 1.300,- (+pošta) http://www.abrex.cz/e-shop/skoda/zavodni/skoda-fabia-s2000-facelift-2010/skoda-fabia-s2000-show-car-skoda-motorsport-2013
  5. GeorgeWWW

    Peľový filter

    Mám asi hodně hloupý dotaz, ale je rozdíl mezi prachovým (pylovým) a pachovým filtrem? Zmátlo mě, že na skoda-dily jsou dvě verze filtru, ten na levé straně před čelním sklem je předpokládám pylový, tak kde je ale pak pachový? Díky za radu.
  6. Patřím taky mezi ty zastánce, že do RS plyn ne. Ale nechci tím říct, že to nefunguje nebo podobně. Ale asi kdybych najezdil víc, tak bych třeba změnil názor. Já najedu ročně tak 10.000km a hlavně dálky, takže třeba teď mám na nádrž najeto 620km a ještě mi nebliká rezerva. Spotřeba v pohodě pod 7l a to provoz nebrzdím. Mně by se teda plyn asi ani nevyplatil.
  7. Vzhledem k náběhům by se dalo říct, že nejdřív dostanou podvozek všechny značky (VW, Audi, Seat) kromě Škody, pak teprve Škoda :)
  8. A hlavně odstup od Octavie RS, která je úplně někde jinde, je (v této cenové relaci) opravdu zanedbatelných 120.000,-
  9. Za celý rok 2013 se pro český trh vyrobilo 10 krátkých a žádné combi ve verzi RS. Za leden 2014 zatím jedna krátká.
×
×
  • Vytvořit...