Přejít na obsah

Mejla

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Mejla

  1. Zdravím Taky mám BJB a turbo po repasi Garret 751851 od Janoušek motor sport ,teď na něj mám ujeto 800.km, mě tedy nic necuká jede plynule nepadá do nouze ale turbo začne tlačit asi ve 2300.ot. U Janouška po tel.radě mě řekl že je tam červík " a někam sním otočit .. Už si nepamatuji kam otočit ..Můj dotaz je zda to udělám na motoru bez sundání turba a jak to udělat .. Do 2200.ot. jede auto lenivě jak veš,po 2300.ot. se začne probírat a ve 2500 to začíná zabírat no ve 3000.ot. by to auto vraždilo ..Ale taky s tahem skončilo , to staré turbo KKK (původní) tahalo od 1700 ot +- Muselo pryč ,potíže s emisemi a žralo olej , vůle hřídelky starého turba byla 3.mm. v pohybu horizontálním . Prosím Vaše zkušenosti rady . Děkuju.
  2. Mejla

    Vibrace volantu

    Ahoj Na vibrace ve volantu může to být vnitřníma kloubama na poloosách?Mám najeto 240 tis.
  3. Martin ASV děkuju, když už budou poloosy dole, dám nové klouby ,nestojí tolik a doufám že to pomůže .Jen se zeptám nemůže být ta hřídel ohnutá ..Dát komplet nové poloosy od SKF nejsou nějak vražedně drahé .. Děkuju ..
  4. ahoj všichni co jim vibruje volant .. Mě už rostou třetí zuby z vibrací ve volantu a to jen při rychlosti 120km/h + - 5 Většinou pod plynem . 2x zbytečně převážena kola ve dvou pneu servisech . Brzdy komplet nové najeto 1500km a to přepečlivě vyčistěné důkladně nasazené na měděnku sprej . Pneu rok staré conti.prem.5 . Většinou jezdím rychlostí běžící krávy " ..ale jsme na dovolené a musel jsem na dálnici kde jsem musel překročit životní rychlost kde jsem zaregistroval oné vibrace ve volantu .. Při brždění se to neděje . Poloosy na nich jsem měnil manžety u vnějších , vnitřní nekontrolovány . Tento dotaz jsem uváděl i na FB ale rad bylo , ale nic se mi neshoduje s moji skutečností .. Praví se , že by to mohli být právě vnitřní klouby ..Ale proč ? Jinak najeto 241tis.km. 1,9 TDI PD 77kw BJB Za cokoliv děkuju ..
  5. Ahoj Mám 1,9TDI PD 77kw r.v.2006 najeto 240tis. Na dálnici při 120km se lehce roztřepe volant,můžou to být jak se již zmiňuje ty vnitřní klouby?Kola 2x převážena ve dvou servisech . Děkuju za radu ..
  6. Tak na EGR už mě nezbývá čas ..Dnes ráno jsem byl na diagnostice a auto bylo chipnuté .. Na kolik nevím ale do paliva přidáno 30% a do turba 15% .. Nic moc mě to neříká ..Termostat výměna ve čtvrtek 22.3. a hned po zahřátí emise ..Ale EGR dám určitě vyčistit a to pročištění vstřiků bohužel již běží .. Ve Vistacaru jsem byl už v 06:30 dříve než jsem si přečetl komentář ..Moc díky a poprosil bych o odkaz čistič vstřiků mimo paliv.nádrž .. Děkuju moc ..
  7. Zdravím. Dnes jsem neprošel emisema s motorem 1,9 TDI 77.Kw PD r.v. 2006 mot. BJB najeto 230 tis.km. Povolená kouřivost je v TP. 0,8 naměřeno 1,33 .. Technik mě řekl že přikládá vinu na špatný termostat motor se nedokáže zahřát i když sem stím jel 31km v otáčkách 2800-3500 Jinak naftu co jsem auto pořídil dávám Vervu + vif do každého tankování zimní letní 20 měsíců . Prosím o radu co udělat pro snížení hodnot emisí .. Termostat bude měněn následijící den . Ve Vistacaru mě nalijou na čištění vstřiků něco jejich original škoda do nádrže .. Pojedu na diagnostiku . Děkuju za případné rady ..
×
×
  • Vytvořit...