Přejít na obsah

dodělání elektrických okének


Doporučené příspěvky

Hoj no jestli ji máš v autě tak pohoda. Pak už stačí sehnat stahovačky s motorama a kabeláž. Ještě ale musíš vědět jakou máš generaci jinak tě to pak bude stát víc. Já sehnal stahovačky za 2tis všechny 4 + 2800 změna kvůli špatný generaci měnili se tam jenom ty mozky u motorů. Jestli máš ale komfortku 799B a kabeláž pod palubovkou tak to nebude tak drahý. Odkud jsi a co máš za auták?(rok a tak) Nevyznám se v tom ale pak už asi neni tak velkej rozdíl jestli 2 nebo 4 okna...to bude rozdíl jen tak do 2tis což neni tak moc

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři

Já mám 1.Generaci 1.6 55Kw rok 97. Jsem z Prostějova. Měl jsem slíbeny že by mi tu jeden borec stahování dodělal, ale chtěl jsem použít origo ovladače, aby to nevypadalo blbě. Nemám s tímto zatím žádnou zkušenost, zda použít origo stahovačky Škoda, nebo nějaké univerzální a použít pouze ovladače ve dveřích.

Odkaz ke komentáři

Tak pokud tam chceš jenom okýnka bez dalších vymožeností jako sklopný klíče a tak. Tak by se dala použít jednotka jenom na okna byla by levnější a stahovačky z přelomovýho roku co jsem měl já špatná což tobě by šli mě vyšli na 4okna za 2tis i s motorama....potom dál+kabeláž+ ovladače+práce...nevim ale snad by se to do 5-6tis vešly všechny 4 okna.

 

Jenže zas spolujezdci nepůjde stahovat okýnko protože v tom místě kde bude ovladač na okýnko je ovladač pro manuální zpětné zrcátko. Okno by jsi pak musel stahovat ty. Pokud vyměníš i elektrický zpětný zrcátka jedno stojí kolem 1300 nový neoriginál nebo jestli to je druhovýroba to nevím.

 

Ovladač do tapece u řidiče seženeš na aukru kolem 200-450 + 3x150 do ostatních dveří. Já sehnal kabeláž do dveří asi za 350 jednu.

 

Neoriginály neber. Mě nabídli přední za 4500 a nevydržej to co ostatní. a na ty UNI za 2500 nekoukej to je trik. To je jako když si v Lídlu koupíš vrtačku za 599kč :lol:

 

Docela drahá je kabeláž do interiéru co spojuje komfortku a dveřní kabeláž. Taky se dost blbě schání.

Upraveno uživatelem Sentinel
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdar,

já toho sice dodělával více, ale když vezmu to stahování okének.

- všechny 4 stahovačky i s kabeláží do dveří - cca 2300 kč

- tapeci na el. ovladače. jsem měl v ceně komplet interiéru, sehnal by jsi 2000 - 3000 kč i s ovladačema

- výše zmíněná komfortka 500 kč

- práce Vaša Prostějov + kabelový svazek od komfortky ke dveřím 2500 kč - zrovna ti řekne, že se ti vyplatí dát zrovna všechny dveře do elektriky.

 

Jinak ve škodovce mi řekli, že když si díly seženu sám, tak jen přední dveře práce 5000 - 7000 kč, dva dny že to tam bude stát auto u nich. Vaša to měl hotový za 4 hodiny a daleko levněji, vše origo zapojené jako ve škodovce. Mám to už cca 5 měsíců v autě a žádný problém. Jinak pokud můžu doporučit z vlastní zkušenosti, scháněj díly pomalu, seženeš to za lepší ceny než kdyby jsi spěchal.

Upraveno uživatelem McDrapi
Odkaz ke komentáři

Zdravím přítomné !

Chtěl jsem se zeptat na to samé - na dodělání el. stahovatelných oken (stačí předních) do OC1/combi tour 99. Mám verzi GLX (s el.stavitelnýma zrcátkama a kličkama u oken) a souběžně s tím se vyráběla verze SLX s oknama v elektrice. Kličky v autě jsem měl naposledy před 15 lety v Žigulíku !!! Je to strašný. Verzi ŘJ nevím.

Dík za diskuzi k tomuto tématu

:palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...