Přejít na obsah

SIII 2,0 TDi 110 KW Style plus


cosby

Doporučené příspěvky

Tak jsem si jej také pořídil.Vybírat jsem si moc nemohl,bral jsem ho jako ročního,ale s výbavou jsem spokojen a je dostačující.

Přesně ani nevím,jak to škodovka dnes má,ale tohle je Style Plus,navíc ani panorama,el.tažné,sedačky všechny vyhřívané,přední elektrické,Alcantara,PDC předek+ zadek + autoparking podélný i příčný,vyhřívané sklo,tempomat,navi,xenony,el.páté dveře.Nevím a ani jsem nepátral,co je ve Style ve standardu,co bylo za příplatek.Ještě je doma i Passat B6 2015-je na prodej kdyby něco :-) :-),ale můžu srovnávat.Passat má tvrdší podvozek-což mě nevyhovovalo,jinak bych řekl že je ve všech směrech o něco malinko lepší-dílenské zpracování interiéru neberu jak se komu líbí nebo né,ale prostě v supíku občas něco vrzne,to v Passatu ani na nejhorších cestách nic.Motor lepší utlumen a i aerodynamicky se mi zdá malinko tišší.Ale není to nic závratného.

post-49-0-01127300-1472572900_thumb.jpg

post-49-0-30145500-1472572907_thumb.jpg

post-49-0-24086900-1472572915_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Je to ruzne a kazdy to ma jinak....ja vymenil superba II za III a dle me je to jine...sedacky lepsi,motor taky i kdyz nekdo rika ze to nejde....ostrikovace skla jsou horsi nez u Superba II ale daji se vymenit prave za ty co ma Superb II uz to nekdo resil....mam najeto 45 tisic a jedine co se menilo na zaruku bylo startovaci tlacitko.....takze za me velka spokojenost

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...