Přejít na obsah

Motor na volnobeh " blafe "


Doporučené příspěvky

Zdravím Vás , mám takový problém se svým rs motor BWA 154000 km najeto nechával jsem si měnit rozvojový řemen komplet i s vodní pumpou a řetěz s napinakem. Kdyz jsem motor studeny tak na volnobeh normálně jde , ale kdyz se zahraje tak je od výfuku je slyšet takove poblafani a motor se trese , při jízdě vse v normálu akorát na ten volnobeh takhle poblafafa . Diagnostika žádnou chybu nehlasila a všechno bylo nasazeno na rysky. Je možná ze jak se chyblo s prestavovacem vackove hřídele mělo nejakou souvislost nebo někde jsem četl na forech ze by se mělo měnit ventil vysokotlakeho čerpadla to jsem neměnil. Nesetkal jste se někdo s tímto problémem na vašem aute . Děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ahoj, mám taky RS 2006 motor BWA 132000km a zhruba pred mesicem jsem zpozoroval to samý co popisuješ - na volnoběh,po zahřátí blafání z výfuku, třesení motoru a vibrace v interiéru... když ale trochu přidám plyn tak třepání zmizí. Jinak auto jede v pohodě :/ Už jsi to nějak vyřešil?

Odkaz ke komentáři
  • o 9 měsíců později...

Ahoj mám to podobně, za studena v klidu, kdyz jedu normálně předpisově tak relativně taky ale jak tomu šlápnu na krk tak to pak taky tak podivně poblafává a navíc to jede občas hůř jak kdybych měl napůl zataženou ruční brzdu. Dělalo to před i po výměně rozvodu vaček... zdvihátko pal.pumpy se dávalo taky nové. A občas to hůř startuje (vždycky napoprvé ale ten rozběh bývá takový nejistý)... dával jsem i nové svíčky NGK pfr7...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Tak na geometrii nezjistí vůli v čepech nebo tyčkách řízení...  Možná by bylo lepší zajet do jiného servisu, kde ví co dělají. Odhalit vůle v řízení a celkově na částech nápravy by měl být základ! 
    • To mne bohužel nenapadlo.. tipoval sem to na ty čepy jelikož sem to auto nedávno kupoval. Také je mi divné že mechanik na geometrii nic špatného nezjistil, řekl jen že geometrie je ok já sedl do auta a žádná změna..krom té geometrie sem mu předem zmiňoval i tu vůli řízení.. 
    • Ahoj, často je i vůle v tyčkách řízení, tak je dobré měnit s čepy i tyčky. To by měl ale dobrý mechanik zjistit ještě před opravou! 
×
×
  • Vytvořit...