Guest nedan Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Dobrý den přeji, mám na motoru 1,9 tdi/66kw najeto 286.000km , při startu hlavně v chladném počasí byl motor velmi hlučný asi 10 vteřin a pak klid, poslední dobou se ale čas prodlužuje a vydrží i 2 minuty, zvuk tzv . řechtání ještě zesílí při rozsvícení světel, čili asi alternátor? Hydroštely? obojí? Pokud je ale motor zahřátý a jedu s ním třeba až za 3-4 hodiny, tak startuje nádherně a je uplné ticho (nic neklepe) Dobíjení OK . Prosím o radu, děkuji. Jinak do rozvodů mám čas ještě 50tisíc km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Měl jsem stejný problém obzvlášť v zimě.Motor se choval po delší dobu jízdy jak traktor.Nakonec to vyřešila výměna hydroštelu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanso3 Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Zdar, po studeném startu vám cvakají hydrostavy a to do té doby, než se do hlavy natlačí olej. Čím je větší zima, tím víc je olej hustší a tím pádem hydry dýl cvakají. Každopádně počítej, že po těch 300 000 km se zpravidla hydrostavy mění a poznáš to tak, že cvakají pořád. Je to normální jev, buďte v poho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.