Aerox Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Hezký den, na internetu jsem hledal, nicméně nikde jsem nenašel jednoznačnou odpověď. Mám Octavii 1 po faceliftu, rv. 2002. Octavia má manuální klimatizaci originální ( pouze tlačítko AC a budíky ). Chci se zeptat, co vše je potřeba udělat a koupit při montáži ovládacího panelu Climatronic. Popřípadě pokud s tím máte někdo zkušenosti, jestli mi je můžete popsat. Mockrát všem děkuji Přibyl Jan. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOVA Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19410&st=0&p=1392491&hl=climatronic&fromsearch=1entry1392491 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aerox Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=19410&st=0&p=1392491&hl=climatronic&fromsearch=1entry1392491 Děkuji, nicméně mě se jedná o náročnost a cenu z A/C ( klasické ) na Climatronic. Motorizace 1.6i, rv. 2002, verze po faceliftu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Hezký den, na internetu jsem hledal, nicméně nikde jsem nenašel jednoznačnou odpověď. Mám Octavii 1 po faceliftu, rv. 2002. Octavia má manuální klimatizaci originální ( pouze tlačítko AC a budíky ). Chci se zeptat, co vše je potřeba udělat a koupit při montáži ovládacího panelu Climatronic. Popřípadě pokud s tím máte někdo zkušenosti, jestli mi je můžete popsat. Mockrát všem děkuji Přibyl Jan. Hezký den, na internetu jsem hledal, nicméně nikde jsem nenašel jednoznačnou odpověď. Mám Octavii 1 po faceliftu, rv. 2002. Octavia má manuální klimatizaci originální ( pouze tlačítko AC a budíky ). Chci se zeptat, co vše je potřeba udělat a koupit při montáži ovládacího panelu Climatronic. Popřípadě pokud s tím máte někdo zkušenosti, jestli mi je můžete popsat. Mockrát všem děkuji Přibyl Jan. Počítej že je třeba sehnat, kompletní topení pro climatronik, ovládací panel climatroniku, a čidlo slunečního svitu a svazek pro topení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Aerox Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Počítej že je třeba sehnat, kompletní topení pro climatronik, ovládací panel climatroniku, a čidlo slunečního svitu a svazek pro topení Hezký den, děkuji vám za odpověď. Jde mi o to, jestli se přestavba vyplatí. Měsíčně najezdím okolo 5 tis. v létě většinou se zapnutou klimou a v případě že běží A/C stabilně pořád na 100% spotřeba paliva je vysoká, vzhledem k tomu že se jedná o motor 1.6i. Climatronic si dokáže udržet teplotu při např. 30 - 40% chodu a tudíž by spotřeba paliva nebyla tak veliká. Zohledňuji i teoretické zvýšení ceny vozu při prodeji. Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 Tak v tom ti neporadím, budeš muset si zjistit ceny dílu a práce, a vše si porovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Listopad 21, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2013 investice kolem 10000kč včetně montáže zhruba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.