Radas Odesláno Červen 18, 2016 Sdílet Odesláno Červen 18, 2016 (upraveno) Rozhodl jsem se pro nové logo Škoda páč původní bylo již popraskané .Nového logo, které má oproti původnímu jinou rozteč centrovacích kolíků je nutné je vyjmout.Jde to vyloupnout , jsou pouze nacvaknuté. Logo je samo o sobě méně prohnuté oproti originálu.Nechal jsem jej v původním stavu. Povolíme šrouby viz. foto, které drží přední masku. Odstraníme staré logo.Nutno odštípnout roztavený plast kolíku z druhé strany loga a poté odloupnout(drží docela dobře)Rozdíl v rozteči kolíkůNutno vyloupnout kolíky jde to pouze rukou? Netřeba násilíPo důkladném očištění od zbylého lepidla je možné nalepit nové logo Zadní LOGODoporučuji sundat plastový kryt pátých dveří a ujistit se jestli není logo jištěno roztaveným kolíkem.V mém případě nebylo. Po odlepení jsem měl v celku dost práce s čištěním zbylého lepidla.Použil jsem Technický benzín a žiletku na sklokeramickou desku(nebo jak se to jmenuje)Po důkladném očištění je možné logo nalepit. Nakonec jsem byl donucen použít silikonový tmel na vyplnění místa odlepení. Upraveno Červenec 10, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 22, 2016 Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 cau, hodim to na web ju? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2016 Souhlas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 24, 2016 Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 jen to opravim na znak z O3 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2016 (upraveno) OK díky Upraveno Červen 25, 2016 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červenec 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2016 Nutná oprava zadního znaku a to vyplněním místa odlepení viz. upravený příspěvek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vikrs Odesláno Říjen 31, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 Jaký je průměr předního a zadního znaku? Origo na O1 je asi 80 mm.A ten co jste nalepivali má jaké rozměry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Říjen 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2017 Dle mé historie objednávek je to 80 zadek/předek Zakoupíš jed i zde na fóru v sekci bazar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.