Hoblik Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 (upraveno) Jedná se o Škodu Octavii Combi s motorem 1.9TDI PD 96KW - ASZ, vyrobena v říjnu 2004, momentálně najeto 222 tis.km. Výbava automobilu je Laurin & Klement. Ke standardní výbavě mohu napsat : Je tam všecko kromě tažného zařízení. Momentální hodnota výkonu automobilu : 238 PS / 520 Nm Zde se trochu rozepíší k jednotlivým úpravám, které jsem stihnul za 28 měsíců co automobil vlastním. Úpravy motoru Softwarové úpravy řídící jednotky by TDIFUN Hybridní turbodmychadlo by Andre Vedení vzduchu k IC by INDI TDIGARAGE / Autoservis Smetana F.M. IC Wiltec výška 230mm Spojková lamela a přítlačný talíř Sachs Race, garantovaný přenos momentu do 530nm. Výfukové potrubí AMA Exhaust System – 63,5mm bez katalyzátoru Trysky Powerplus 1043 Ukazatele tlaku turbodmychadla a teploty výfukových plynů - Stack Podvozek a brzdové ústrojí RS brzdy 312/256 mm desky FDSP, kotouče Zimmerman sport - materiál by SEBO Silentbloky na přední a zadní nápravě – Powerflex Pevný podvozek Weitec, snížení -40/-40mm Kola 17 Spider v černé barvě Komfortní úpravy HID přestavbová sada pro dálkové světlomety Nezávislé topení WEBASTO Hermo Top E Hudební aparaturu - přední komponentní reproduktory MOREL Tempo 6, zesilovač MB Quartz, Subwoofer Helix, kapacitor Helix DVD přehrávač a TV Tuner pro příjem DVB-T signálu, přenos přes transmiter do DX Kompletní vytlumení interieru materiály Vibraflex + Acusticab Handsfree sada Partit MKi9200 Antiradar Beltronics Stěrače Bosch Aerotwin Baterie Varta 85Ah, startovací proud 800A Obšití volantu broušenou černou kůží (alcantara), jehličkový šev černá nit. Triplling Design Černá maska bez znaku – v barvě vozu RS nárazník Lízatko Cupra R – v barvě vozu Zatmavené boční blikače a zadní lampy – 3 vrstvy transparentního laku RS křídlo – v barvě vozu Zatmelen znak na 5. dveřích a klíčová dírka Změna podsvícení celého interiéru na modrou – S-Talker Led osvětlení prostoru pod nohami modrá – S-Talker Ručicky GTI – S-Talker LED osvětlení komplet by SuperFatty Fólie na oknech 5% propustnost vzadu 20% vepředu Komplet nové koberečky a řadící páka Plány na 2011 Sehnat elektricky stavitelnou stejnou sedačku z VB verze ať je auto souměrné Úprava sedaček do RS stylu se zachováním barvy L&K LED projekt 19 palcová kola Upgrade brzdového systému Upgrade motorového prostoru Upgrade laku karosérie Šíbr. Se solárními panely ze Škody Superb 4X4 Upraveno Prosinec 31, 2010 uživatelem Hoblik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Další foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laci L&K Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 tak toto je nádhera. pre laurinky mám slabost a tvoja je v skutku vyšpikovaná :) . za tebou aj niekto sedáva? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 jo to já když si spočítám co jsem už do toho auta narval, tak bych měl taky krásnou dovolenou :) ... koukám el.ovládaná sedačka :) jak seš s ní spokojenej ? já bych už jinou snad ani nechtěl, zvyknul jsem si na to a je to paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Laci : no bohuzel za mnou uz si nesedne vubec nikdo, maximalne pes, ale ten ma prdel s nohama na sedacce tak mu to je jedno :)ja octavce v kombiku vzdycky rikal ze je to cupe combi :)ty zadni sedacky jsou tam uplne na hovn .) Seth : No sem s tim spokojeny, akorat si rikam kolik to tak bude stat az se nejaky motorek vysere a kde ho budu zhanet .)kazdopadne je to perfektni kdyz si das nekdy pauzu sklopis sedatko a jak se vracis do puvodni polohy tak te motorek hezky vytlaci .)asi by se to nemelo .)ale zvlada to zatim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 cerstva davka .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 tak ten interier je hodně pěkně vypucovanej :) mno to já doufám že v tý sedačce žádnej motorek neumře, protože pak bych asi nevěděl co s tím .. ale ty máš asi i zrcátka k tomu, že když dáš zpátečku tak se ti pravý naklopí co ? to já nemám, já jsem si tu sedačku dozapojoval sám a zrcátka jsem k tomu ještě nepořídil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červen 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 Seth : covece nic se mi nenaklapi :)))aspon sem to zatim nepozoroval :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Male zmeny : Nové ledky :)snad vydrzi dele nez predchozi ktere po jedne sezone sli do vecnych lovist. Zaroven se finisuje s podvozkem :)foto priste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Piar Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Ten interier je fakt nadhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 s těma ledkama to je zněma k lepšímu.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bylzde Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Seth : covece nic se mi nenaklapi ))aspon sem to zatim nepozoroval :D)) Nastav si ovládání zrcátka na R(neboli pravé) a pravé zrcátko se ti začne automaticky sklápět při zařazení zpátečky :-) Výborná vychytávka..využívám jí pořád při parkování... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Ty kolesa vypadaj brutalne!! Ja sem vzdycky tvrdil ze Spidery v cernym jsou masakr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Nastav si ovládání zrcátka na R(neboli pravé) a pravé zrcátko se ti začne automaticky sklápět při zařazení zpátečky :-)Výborná vychytávka..využívám jí pořád při parkování... Vyzkousim dam vedet jestli to funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 ty ledky mas origos na octavku? nebo nejak vymerane na to?? kolik te stali?? nebo aspon nejaky link dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 http://www.ok-neony.cz/index.php?topMenu=24&cat=209 , delany na miru podle toho kolik sem odmeril v miste kde jsem je chtel mit , cenu tam mas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 http://www.ok-neony.cz/index.php?topMenu=24&cat=209 , delany na miru podle toho kolik sem odmeril v miste kde jsem je chtel mit , cenu tam mas :) eeehe :D ... dikes... no ale koukam ze to je bez homologizovane zas problemy z policajtama :D uz ted mne nemaji v laske :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 na policajty se vyser :)hlavne aby to nevypadalo blbe .)vetsina policajtu stejne nic nepozna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 tohle je náádherný auto, nej motor a supr introš a výbava... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Díky .)hodim jeste dneska nejake new fotky z golfoveho hriste .)kdyby tak majitel vedel kam sem autem az vyjel tak by me asi zabil .)kazdopadne po prvnim vylesteni cernym sonaxem jsem nemohl jinak. tadle kosmetika me dela jen radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Krásný auto, sympatický úpravy a pohodovej majitel = 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Pentadius : Diky pane :)to potesi od takoveho fajnsmekra :)jinak mate SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Takze slibene nove fotky z golfoveho hriste :)skoda ze jen bylo hodne hracu .)hodil bych to blize ke greenum :lool: jinak poprve osetrene cernym sonaxem, zatim nejlepsi vosk jaky sem mel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Autí vypadá moc hezky, takhle černýho auta bych se snad i leknul. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 No tak autičko je to čim dál krasnější :) doufám že se konečně potkáme na nějakém srazu (Karviná a nebo Rozkoš?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Neznalek : tak jednou uz jsme se videli na sraze v havirove u rondlu , myslim ze to bylo v unoru :)kazdopadne obe akce snad navstivim ale zatim nejsem schopen rict na 100% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 To je docela možné :) ,ale když koukám :D na to tvoje autičko tak bych přísahal že jsem ho ještě neviděl :) ,odvedl jsi kus dobré práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Díky :)tak ono se od toho hodne od unora zmenilo .)takze mozna proto .)ale ty taky nezahalis ? co tve vetsi IC jak to s nim vypada ? jiz funkcni a chladi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Je to ještě v garáži,sice je všechno připraveno ,ale čeká se jen na flešovací jednotku motoru ( mám tam ještě tu co se musí pájet)ať se to nemusí zase vyndávat z auta .Tak že až bude tak se předělá motorový svazek a jednotka se připravý a jde se na to.Já jsem totiž do vedení nachystal už Ckové čidlo a Zdenek mě varoval že muže dojít k poškození turba.Tak to ještě vydržím ,musím co se dá dělat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 no tak pak se uz priblizis k 180 ps. to ja zatim jezdim s IC ale bez odpovidajiciho turba .)porad se k tomu nemuzu nejak dokopat a porad nevim jestli hodit jenom VB a spokojit se se stabilnimi 180ps, nebo blbnout s hybridem nebo nejakou tu vetsi kravu ala GT20 a pak zase upgradovat jeste vstrikovace a prevodovku .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.