Přejít na obsah

Molík

Doporučené příspěvky

Jedná se o Škodu Octavii Combi s motorem 1.9TDI PD 96KW - ASZ, vyrobena v říjnu 2004, momentálně najeto 222 tis.km. Výbava automobilu je Laurin & Klement.

Ke standardní výbavě mohu napsat : Je tam všecko kromě tažného zařízení.

Momentální hodnota výkonu automobilu : 238 PS / 520 Nm

Zde se trochu rozepíší k jednotlivým úpravám, které jsem stihnul za 28 měsíců co automobil vlastním.

Úpravy motoru

Softwarové úpravy řídící jednotky by TDIFUN

Hybridní turbodmychadlo by Andre

Vedení vzduchu k IC by INDI TDIGARAGE / Autoservis Smetana F.M.

IC Wiltec výška 230mm

Spojková lamela a přítlačný talíř Sachs Race, garantovaný přenos momentu do 530nm.

Výfukové potrubí AMA Exhaust System – 63,5mm bez katalyzátoru

Trysky Powerplus 1043

Ukazatele tlaku turbodmychadla a teploty výfukových plynů - Stack

Podvozek a brzdové ústrojí

RS brzdy 312/256 mm desky FDSP, kotouče Zimmerman sport - materiál by SEBO

Silentbloky na přední a zadní nápravě – Powerflex

Pevný podvozek Weitec, snížení -40/-40mm

Kola 17 Spider v černé barvě

Komfortní úpravy

HID přestavbová sada pro dálkové světlomety

Nezávislé topení WEBASTO Hermo Top E

Hudební aparaturu - přední komponentní reproduktory MOREL Tempo 6, zesilovač MB

Quartz, Subwoofer Helix, kapacitor Helix

DVD přehrávač a TV Tuner pro příjem DVB-T signálu, přenos přes transmiter do DX

Kompletní vytlumení interieru materiály Vibraflex + Acusticab

Handsfree sada Partit MKi9200

Antiradar Beltronics

Stěrače Bosch Aerotwin

Baterie Varta 85Ah, startovací proud 800A

Obšití volantu broušenou černou kůží (alcantara), jehličkový šev černá nit.

Triplling

Design

Černá maska bez znaku – v barvě vozu

RS nárazník

Lízatko Cupra R – v barvě vozu

Zatmavené boční blikače a zadní lampy – 3 vrstvy transparentního laku

RS křídlo – v barvě vozu

Zatmelen znak na 5. dveřích a klíčová dírka

Změna podsvícení celého interiéru na modrou – S-Talker

Led osvětlení prostoru pod nohami modrá – S-Talker

Ručicky GTI – S-Talker

LED osvětlení komplet by SuperFatty

Fólie na oknech 5% propustnost vzadu 20% vepředu

Komplet nové koberečky a řadící páka

Plány na 2011

Sehnat elektricky stavitelnou stejnou sedačku z VB verze ať je auto souměrné

Úprava sedaček do RS stylu se zachováním barvy L&K

LED projekt

19 palcová kola

Upgrade brzdového systému

Upgrade motorového prostoru

Upgrade laku karosérie

Šíbr. Se solárními panely ze Škody Superb

4X4

post-426-1293798559_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Hoblik
Odkaz ke komentáři

Laci : no bohuzel za mnou uz si nesedne vubec nikdo, maximalne pes, ale ten ma prdel s nohama na sedacce tak mu to je jedno :)ja octavce v kombiku vzdycky rikal ze je to cupe combi :)ty zadni sedacky jsou tam uplne na hovn .)

Seth : No sem s tim spokojeny, akorat si rikam kolik to tak bude stat az se nejaky motorek vysere a kde ho budu zhanet .)kazdopadne je to perfektni kdyz si das nekdy pauzu sklopis sedatko a jak se vracis do puvodni polohy tak te motorek hezky vytlaci .)asi by se to nemelo .)ale zvlada to zatim :)

Odkaz ke komentáři

tak ten interier je hodně pěkně vypucovanej :) mno to já doufám že v tý sedačce žádnej motorek neumře, protože pak bych asi nevěděl co s tím .. ale ty máš asi i zrcátka k tomu, že když dáš zpátečku tak se ti pravý naklopí co ? to já nemám, já jsem si tu sedačku dozapojoval sám a zrcátka jsem k tomu ještě nepořídil :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Je to ještě v garáži,sice je všechno připraveno ,ale čeká se jen na flešovací jednotku motoru ( mám tam ještě tu co se musí pájet)ať se to nemusí zase vyndávat z auta .Tak že až bude tak se předělá motorový svazek a jednotka se připravý a jde se na to.Já jsem totiž do vedení nachystal už Ckové čidlo a Zdenek mě varoval že muže dojít k poškození turba.Tak to ještě vydržím ,musím co se dá dělat. :)

Odkaz ke komentáři

no tak pak se uz priblizis k 180 ps. to ja zatim jezdim s IC ale bez odpovidajiciho turba .)porad se k tomu nemuzu nejak dokopat a porad nevim jestli hodit jenom VB a spokojit se se stabilnimi 180ps, nebo blbnout s hybridem nebo nejakou tu vetsi kravu ala GT20 a pak zase upgradovat jeste vstrikovace a prevodovku .)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...