RAZTY Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 HOBLÍK .....NO CO UŽ,TAK SI NA HYBRIDA POČKÁME DO ZÍTŘKA....NEBO SE ZAJDU PODÍVAT DO ZRCADLA :) ;) ^_^ ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 23, 2009 Sdílet Odesláno Září 23, 2009 HOBLÍK .....NO CO UŽ,TAK SI NA HYBRIDA POČKÁME DO ZÍTŘKA....NEBO SE ZAJDU PODÍVAT DO ZRCADLA :) ;) ^_^ ^_^ Razty abys tam v tom zrcadle neviděl hermafrodita ^_^ Btw:Už máš auto,nebo ještě pořád jezdíš fiatem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Omluva... ja nerikal ze to stihnu dat hned na forum nejake to foto. Takze jak to pujde tak to sem vrazime... Jinak hybrid je peknej macek.. Kompresor z GT2256V, no jsem zvedavej jak tohle dopadne.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak tady je ten macek .) To FUN : musite do dopadnout dobre :)budu se modlit i kdyz sem ateista jak vysity .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Jévááá, to je mi ale kamarád šnek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Jévááá, to je mi ale kamarád šnek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak tady je ten macek .) To FUN : musite do dopadnout dobre :)budu se modlit i kdyz sem ateista jak vysity .) Dobrý macek! :) Kde beres furt misto? Ja do motoroveho prostoru nestrcim uz vubec nic... a to jsem tam poradne nic nedal! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Tak tady je ten macek .) Vzdyt obdobne mam pod kapotou :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Dobrý macek! :P Kde beres furt misto? Ja do motoroveho prostoru nestrcim uz vubec nic... a to jsem tam poradne nic nedal! :lool: Do motorového prostoru se prý už nevejde tak bude misto rádia !! :lool: Chtělo by to srovnávací foto s origo " ventilátorkem ". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Jojo foto srovnavaci bude :)taky sem to chtel srovnat ale zrovna na benzince nebylo po ruce to origo turbo a svoje se mi vyndavat nechtelo .)))) Mista tam je na todle jeste relativne dost :lool: prinejhorsim vyrizneme v kapote diru a bude trcet .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 TY VOE :lool: TEN TVŮJ CHROCHTÁK SE Z TÉ TURBÍNY SPLAŠÍ :lool: ....ALE TO TY PŘECE CHCEŠ ŽE JO :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Jen at se splasi :)uz se tesim jak zase nekdo bude nevericne kroutit hlavou kdyz me nebude moci setrast .)ne ze bych se v tom vyzival .)ale dela mi dobre kdyz neco co vypada jako kus zeleza z 90. let pojede mnohem novejsi a drazsi auta .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Září 24, 2009 Sdílet Odesláno Září 24, 2009 Jen at se splasi :)uz se tesim jak zase nekdo bude nevericne kroutit hlavou kdyz me nebude moci setrast .)ne ze bych se v tom vyzival .)ale dela mi dobre kdyz neco co vypada jako kus zeleza z 90. let pojede mnohem novejsi a drazsi auta .) To musí být zajímavý pohled na frajera s blonckou na spolujezdcově sedadle v A6 když chce zafrajeřit a ono mu to NEJEDE !! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Béda Čech Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Dobrá turbína :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Blondakxxx : no je to tak ale uz mam i lidi otypovane kteri jak budou blbnout :) napriklad laguny a 407cky to je jistota jistoty :)a bloncky nevim proc moc v audinach nevidim ale spise v BMW tam jich je fura .) jojo frajeri jsou obcas uplne nepricetni :-) Bedo : Diky :)taky se mi libila jak sem ji poprve videl :)jeste aby foukala tolik kolik ma.)a byla spolehliva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Pekna prace... To bude vykon jako prase. A taky jsem si poradne prihledl ten intros, to nema chybu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Bruno : uvidime uvidime kazdopadne dneska je to tyden co sem bez auta .)tak snad jsme v pulce cekani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Ja myslim ze se uz asi nemuzes dockat az si budes moct poradne tu jizdu vychutnat. To bude mazec. A nezkrati ten vykon zivotnost motoru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 :)no reknu ti to asi tak ...novy komplet nastrojeny motor , stoji mene nez to hybridni turbo a podle me jsou i rychleji k sehnani nez trvala vyroba toho turba Ja si ale myslim ze pokud se k tomu chova normlane tak nijak razantne tomu zivotnost neklesne, musis vsak pocitat s tim ze uz to nemuzes pouzivat jak sluzebak a najizdez 60 tis za rok .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 :)no reknu ti to asi tak ...novy komplet nastrojeny motor , stoji mene nez to hybridni turbo TAK TO JE SÍÍÍÍÍLA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 novy, mysleno z jineho auta vymontovany....to sem se zase upsal ... aby to nekdo nepochopil jako novy nikdy nejety, to ne ..proste treba s 80tis km na hrbete ale plne funkcni .... urcite zkusenosti uz mam s vymenou motoru u auta mam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Ja to pochopil...Novy, jako fungl by stal opravdu mailand. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Tak to turbo je super asi začnu šetřit .Ale prve musí přijit jiny blok motoru a spodek . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Ano presne jak rikas zacni setrit na turbo a pak zacnes setrit na vsem ostatnim .)viz nas dnesni rozhovor .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Spojka je organika, a uz tak podle info pujde pedal asi hodne ztuha ale to mi neva, fakt uz si stavim auto pro zabavu a ne pro kodrcani v kolonach :)Takze uz sem lecco schopen obetovat komfortu :)kazdopadne by mel tendle set zajistit klid i pri techdle slozitejsich upravach :)keramicka spojka, resp lamela ktera vypada jako hvezdice uz je uplne pro fajnsmekry, tam je garantovany presnos 650 Nm ) Jinak cpe se tam velky hybrid misto klasickeho VA turba, nejake info a foto by mel sem dneska hodit TDIFUN, jelikoz konecne hybridek dorazil ;) Co je to za vyrobce? garanotovanych je vetsinou pouze s race pritlacakem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 psal sem tam set, a nebo jsem pouzival slovo spojka - to je lamela + pritlacak , v mojem pripade a v pripade keramiky o ktere mluvim se jedna o komplety sachs Race. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Nejake info s dilny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 VELEBNOSTI CO TO JE, CO TO JE :P TAM SE NĚCO RÝSUJE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 cool!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Doufám že až to bude brčet ;) tak dáš vědět ať se můžu kouknout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.