Přejít na obsah

Hurikan

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Hurikan's Achievements

0

Popularita

  1. Hurikan

    Spotřeba

    v ponděli jedu: česká lípa - hradec - Svitavy -Blansko Tak sem zvědav jakou dám spotřebu, pak to sem nahodím, JInak majitel předemnou měl dle PP na 2600km pruměr 6.1 což myslím že je slušné na to že to měl 50/50 Co sem zatím vypozoroval tak dalnice MB-Praha tacho 110-120 a průměr 5.7 Nejvíc ekonomicky to zatím vypadá na rychlost 85-95. A jinak žena jela CL - LB - CL (3+dítě) a průměr 5.7 na to že to řídila prvně a brzdou provozu rozhodně nebyla, spíš ji dělalo problé jet v obci 50 :)
  2. Zdravim všechny, po dlouhém hledání jsem narazil přesně na to co jsem chtěl a stal se majitelem O II FL Combi v bílé barvě(na barvě nezáleželo) 1.4TSI ve Sport packetu a s origo Sunsetem. Auto kupované v čr jeden majitel,garážované, plná servisní historie ze škodovky, sice najeto 230tis, ale auto vypadá jak nové, Až se k tomu dostanu tak nahodím nějaké foto. Sem již objednán do servisu na kontrolu rozvodu - ty sice byly dělané ale při 120tis.. tak nechci nechat nic náhodě. Co mne tedy velice překvapilo,že je původní spojka,turbo i vše ostatní mimo brzd samozřejmě. Má tu někdo podobný nájezd km?
  3. Tak auto je už prodané, nějak tomu nerozumim, nejdříve bylo v lakovně, a pán říkal že se mi hned ozve jak bude vše hotové a najednou sms že už je pryč, asi ho prodal někomu kdo neměl tolik otázek jako já:-D
  4. Tak sem pánovi volal a prý za těch 8 let co auto má tak vubec žádné investice do motoru a ani do spojky, nevim přijde mi to divné že za 200 tis km nebyla žádná závada kor u RS, pry byla bouraná na zadek, a senzory tam nebyly,ale má nějaké k tomu, a vče udajně funguje jak má, jen mu teď střikaly do barvy kapotu, byla od kamínků. A dolívá tak 1-2 litry oleje na výměnu (20tis).. nevim ale s tím motorem se mi to prostě nějak nezdá a cena taková že za měsíc odjíždí do Anglie..
  5. Ahoj, narazil sem na tento inzerát - nezná někdo případně majitele nebo něco o autě? http://www.sbazar.cz/1machy/detail/17094748-skoda-octavia-vrs-tfs-combi-82008 předpokládám že to bude ještě typ BWA?Cena na poměry za co se teď prodávají vcelku zajímavá, ještě sem tam ani nevolal, Teď se zaptám asi blbě,ale myslel sem že u RS je jen jedna výbava? - že tam nevidím park senzory vepředu ani vzadu?
×
×
  • Vytvořit...