Přejít na obsah

radegast

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

radegast's Achievements

0

Popularita

  1. Ty poslední v řadě 17", černé, nejsou 17-ky, ale 16-ky a jmenují se PREMIA https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/search/?text=premia
  2. Nevím jestli Ti nový štítek vyrobí nebo dokonce "prozradí" PIN. Já když šel k mému autu přidělávat druhý klíč (auto jsem koupil jen s jedním), tak mi podle VIN udělali samotný klíč - vybrousili planžetu a Immo nakódovali tak, že si via počítač vyžádají on-line v Bolce PIN. Když mi pak později došlo, že vlastně PIN opět nemám (jako majitel svého auta bych jej mít mohl), tak jsem se byl zeptat, že když už to jednou zjišťovali, jestli by to pro mně nemohli zjistit zase (i kdybych si to opět zaplatil). Tak mi pán vysvětlil, že jáj vlastně vůbec nepotřebuji (což on nemůže vědět) a kdyby zase bylo třeba PIN zjišťovat, zjistí si ho opět stejnou cestou jako minule. Neměl jsem tehdy sílu mu věsvětlovat, že mně PIN zas tak k ničemu není a tak jsem to vzdal :( Při předělávání "vajíčka" na vystřelovák jsem se modlil aby mi čip při vyndávání neprasknul a teď už opravdu PIN nepotřebuji :)
  3. radegast

    ztráta klíče:(

    První věc co jsem řešil hned po koupi auta pouze s jedním klíčem byl druhý klíč. No, už je pozdě, nebudu Ti spílat. Bez VAG-u neuděláš nic. Dálku snad lze, ale ve Tvém případě zase ne. Je třeba při tom procesu odemykat řidičové dveře a mačkat tlačítko na DO. Immo JEDINĚ VAG-em.
  4. Michal Š se ptal na rozměr 205/65R15", takže že to není povolené jsi měl pravdu.
  5. píše "...az 9 litru nekdy 6 ..." Ty jsi snad z toho pochopil v jakých jednotkách? Já ne, jsem asi tupý :(
  6. Při volnoběhu, když stojíš? Tobě to ukazuje v l/100km? Jak má u stojícího auta vypočítat spotřebu na vzdálenost, když se auto nepohybuje? Novější budíky ukazují tuto spotřebu v l/h a ta se pak pohybuje mezi 0,6 až 0,9 l/h podle teploty motoru a zapnuté/vypnuté klimě. Pokud Ti jinak PP počítá spotřebu jakž takž podle toho co si počítáš podle tankování s max odchylkou +-0,5 l/100km tak to neřeš.
  7. Za mně: Dej 205/55 R16, je to takový kompromis mezi 15 a 17. Už to líp vypadá a ještě je to dost komfortní.
  8. Ty jo, asi jo. Já furt beru automaticky 15" plech, 16" Alu. teď mám dojem, kdyžs to napsal, že to tak mám i já v TP.
  9. Není předepsaný rozměr pro 15" 195/65? No, nevadí.
  10. Buď máš k rádiu přiveden i drát K-Line (pin č. 3 černého ISO konektoru, šedo-bílý drát) a kód rádia je tak uložen i v budíkách a po připojení baterky a zapnutí rádia si kód zpátky načte. Bez vyndávání rádia to poznáš tak, že se VAG-em k rádiu připojíš. Jinak vyndat rádio a kouknout. Taky je možnost, že už někdo před Tebou toto absolvoval a kód si fixem poznamenal někde na tělo rádia. Vyndej rádio a koukni se. Jinak jsou odborníci, kteří jej za cca 300-500 Kč z rádia vyčtou.
  11. Při jednom si nech srovnat hlavu a zabrousit ventily, nové gufera ventilů a gufero váčky. Samozřejmostí jsou nové šrouby co drží hlavu. Taky jsem si tím prošel. U mně navíc se měnily i zdvihátka.
×
×
  • Vytvořit...