Přejít na obsah

Romča

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Romča

  1. Tak mám další problémy, kolísají mi otáčky když mi zhasne motor tak nemůžu nastartovat musím počkat až mi klesne teplota na začátek ukazatele teploty pak normálě nastartuji a jedu. Stává se mi to i když normálně vypnu motor příjdu za 1/2 hod. tak nenastartuju. Musím počkat až klesne teplota. Tahle závada je nepravidelná. Na diagnostice mi to napsalo vadný halluv snímač otáček, ale nevím jestli na klice nebo na vačce? Teď se k tomu přidala i vyšší spotřeba o 2-3 l/100km. Neví někdo čím by to mohlo být? Díky za každou informaci.
  2. Tak konečně vyřešeno a auto už neškube. Nakonec to teda byla váha vzduchu kterou vyměnily výměnným způsobem za 3200,- v origo servise. Kontrolka CHECK zatím nesvítí tak doufám že to vydrží dlouho. Děkuji všem za rady.
  3. Tak jsem se dnes málem ani nerozjel jak se to dusilo. Poškubávalo to jak pr.se. Po pár metrech to bylo zase dobré jen to cukání kolem 2000t otáček. Ale ráno to ani necukalo. Takže si to semnou hraje. Nevím co mám zkusit vyměnit dřív. Zapalovací kabely nebo váhu vzduchu nebo snad ještě neco jiného? Mohly by to prý být i lambdy? Tak nevím. Poradí mi někdo? Ať se toho cukání konečně zbavím. Na diagnostiku jedu za týden. Tak zatím aspoň nějakou radu naco se mám zaměřit. Díky za rady
  4. Ahoj, mám taky problém s centrálem a to že DO to nezamknu vůbec, u řidiče zamknu jen dveře řidiče a 5-mi dveřmi zamknu všechny. Nevíte čím by to mohlo být? Baterie v DO jsem dával teď nové a stejně nic. Díky za každou radu.
  5. Tak to byla opravdu levná oprava. Co s tím bylo?
  6. Ahoj, váhu vzduchu si můžu půjčit, vyzkoušet a popř. vrátit. Svíčky jsem vyměnil dal jsem bosch, vyměnil jsem i všechny filtry a rozvody. Co se týče km tak má 218 tkm r.v. 99 a je to combi. Dělá to když přeřadím na vyšší stupeň hlavně z 1 na 2-ku a 2 na 3-ku a v rozmezí otáček 1400 - 2000. Ještě bych dodal že se mi rozvítila kontrolka motoru CHECK. Dvakrát jsem ji nechal smazat a rozvítila se zhruba po 50 - 100 km. Bude to chtít asi pořádnou diagnostiku. Ještě jsemm si všiml že mám na boku prasklý kryt vzduch. filtru. Nevím jestli to má na to cukání nějaký vliv. Zkusím jinou váhu vzduchu a uvidím. A ještě dotaz které kabely jsi myslel? Díky za odpověď
  7. Zdravím všechny majitele OCTAVIE I. Před měsícem jsem koupil taky tuhle OCTAVII s tímto motorem a mám jeden problém, že když se rozjíždím tak mi to poškubává, jako by se to dusilo. Nevíte náhodou co by s tím mohlo být? Předem Vám všem děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...