Přejít na obsah

Motoman

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Motoman

  1. Je to sice staré téma, ale povedlo se to nějak vyřešit? Taky se mi to stává...navíc po startu když třeba stojím na křižovatce a chci se rozjet, tak auto po přidání plynu má tendenci chcípat, musí se držet ve vyšších otáčkách, po zahřátí je po problému, stejně tak za suchého počasí. V plné zátěži má auto normální výkon. Mohlo by to být tou cívkou? Kabely a svíčky jsem měnil loni, rozdělovač jsem kontroloval, vyčistil víčko a všechny kontakty a palec, vypadá bez problémů. Nejspíš auto nehází jiskru, protože vždy točím a chytne tak napodruhé až napotřetí a je pak cítit z výfuku nespálený benzín, prostě ulitý motor. Díky za jakékoli rady!
  2. Motoman

    Olejíček

    Od výměny do výměny ani kapku, jezdím Magnatec 10W-40. Motor je krásně čistej, najeto zatím 81.000 km. Snad to vydrží :)
  3. Zdravím, stalo se mi, že jsem chtěl nastartovat, ale auto točilo a nic, až napotřetí chytlo. Po zapnutí klíčku proběhl klasickej "ceremoniál", kontrolky všechny jak mají bejt, zabzučení a cvak ...... ale stejně ani ťuk. Pak nakonec chytla. Stalo se mi to při odjezdu z Rujány domů. 900km celou cestu v pořádku, jelo to jako vždy. Po prvním případu jsem navštívil diagnostiku, byla tam prý chyba lambdasondy, ale technik po napíchnutí řekl, že ta funguje, jak má. No a dneska mi to udělala znovu. Setkal se s tím už někdo? Díky!
  4. Ahoj, tohle mi dělala vadná spínačka, mění se vnitřek, originální díl stojí 800,-. Přesně jak popisuješ - kontrolky nesvítí, motor točí, ale jiskra nikde... když jsem sundal plast pod volantem kolem spínačky a zahejbal kabelama a spínačkou, tak to najednou šlo. Po výměně vše OK.
  5. A co odpojení hadice na sání od svodů?
  6. Zdravím, mám AEEčko r.v. 1998, po jízdě když zastavím tak na volnoběh je slyšet cvakání z té nádobky (s aktivním uhlím?) jak je u nádobky na servo, je to normální? Najeto 57000km, chip Cimbu, ale to s tím asi nesouvisí. Díky za rady!
  7. Motoman

    Které pneu?

    Právě mě zaujalo, že ty falkeny se liší pár desítkami korun od bravuris 2, jinak bridgestone turanza er300 apod. je už s cenou někde jinde
  8. Motoman

    Které pneu?

    No kolem 3000, ale R17 - to už se výběr trošku zúží ;) .. měl jsem možnost si vyzkoušet Bravuris 2, ale 195/65 R15, v Rakousku a byl jsem docela příjemně překvapen, proto o nich taky uvažuju
  9. Zdravim, v brzké době mě čeká koupě pneu - 205/50 R17. Hledám tak okolo 3000 za kus, zatím se asi rozhoduji mezi Falken ZIEX ZE912 a Barum Bravuris 2. Obě stojí skoro stejně. Má někdo s těmito pneu zkušenosti? Nebo které byste mi doporučili? Díky za vaše rady ;)
  10. Zdravim všechny! TP jsem už vyřešil, výrobce Spiderů je německej Borbet a tam maj ke stažení tzv."Gutachten" pro svoje kola. Bohužel jen pro aktuální modely, ale narazil jsem na jednoho ochotného človíčka z Německa a schválení na Spidery 17" mám. :D S razítken TÜV a podpisem :-). Kdo by třeba chtěl napište, můžu dodat v pdf. Zatim zdarec
  11. Díky za rady, reddy, nevyšlo by skoro nastejno 205/55 R16 a 205/50 R17?
  12. Zdravim všechny škodováky, mám AEE s upravenou ŘJ u CIMBU - 83k. Chtěl bych si pořídit kola design Octavia RS, ale nevím, zda 16" nebo 17". Ty 17" jsou hezčí, ale bojím se že to nepojede, teď mám obuto 195/65 R15. Na ty 17" seženu nejužší 205/50 (není 50 málo?), na 16" 205/55 nebo /60. Rád bych dodržel obvod kola jako mám teď s těma 15", nevíte někdo jak se to přepočítává? Má někdo na AEE 17"? Díky za tipy a ať vám to šlape :-)
×
×
  • Vytvořit...