Přejít na obsah

Tomant

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

625 zobrazení profilu

Tomant's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, mám ji 4 roky, ale inzerát a facebook jeden den a nestíhám zvedat telefony a odepisovat, asi 15 lidí v pořadí, tak kdybych náhodou neprodal, tak dám vědět, díky
  2. Prodáme naší Okinku, jedná se o Octavii II combi,do provozu uvedena v roce 2006, motor 1,9 TDi, 77 kW,najeto 198 000 km nově v rok starém kabátě z fólie Oracal Blue Azure Metalic. Původní barvou je stříbrná. V září 2015 udělány rozvody. Výbava: Interiér v kůži, vyhřívané přední sedačky, MF volant, manuální klimatizace, zabezpečení Construct, rádio MP3 Stream, mlhovky, el. stahování oken, tempomat, parkovací asistent zadní, ABS, ASR, odjímatelné tažné zařízení v TP. Cena 110 000 Kč. Více info prosím do zpráv, auto je možno po domluvě samozřejmě k vidění, více foto samozřejmostí v SZ.
  3. rada nad zlato :-D pásám i já a změna času je za dveřmi :-)
  4. je to jen řešení na cca měsíc až dva, protože auto půjde do světa,ale do té doby je potřeba tam trochu vidět. No a při pořizovacích nákladech 35,- mi to přišlo jako nejlepší volba :-) jen asi ne na dlouhé svícení v tomto zapojení
  5. Zdravím vás všechny, potřeboval bych poradit. Udělal jsem na přání mé ženy lepší osvětlení zadních sedaček - stropní lampičky. Místo bludičky, která tam svítí a není dostatečná pro usazování a pásání malého do sedačky, atd., jsem osadil do lampičky LED pásek, respektive 2 pásky o celkově 12 ti diodách. Otázkou je, jestli je třeba tam dát i nějaký odpor. Jelikož jsem je napájel přímo na konektory a cca po dvou minutách je plast před světlem docela zahřátý. Tak bych rád věděl co s tím, jestli to byla blbost a z perfektního světla nic nebude, nebo jestli stačí dopájet odpor, nebo co s tím. Díky moc za rady :-)
  6. Dneska uděláno osvětlení kufru, jelikož origo bludičky nestačí :) (bordel je pracovní, při montáži) :)
  7. tomu se říká čistá práce, super :)
  8. jojo, ono pokud to člověk nechce dolámat, je nejlepší dolů nárazník, taky jsem tak postupoval vzadu :)
  9. diky :) listy predniho v pohode,to clovek vytahne a lepi,ale dostat ven tu zadni to je peklicko :) ted uz jen lepim dvere zevnitr,at nevidim stribrnou v aute a bude hotovo:)
  10. tak tak absolutni souhlas :)
  11. no to je pak na každým, kdo to dělá, jestli upřednostní rychlost a nebo jestli bude pečlivej a opatrnej, většinou je to pdle mě ta první varianta ve stylu " však to není moje, tak co", ale že za to dostanou zaplaceno, už neřeší....ale to si musí každej zvážit sám :)
  12. jj to je to máš pravdu :-) Oracal Azure metalic
  13. to není lak,ale folie, teda aspoň u mě ;) a dělal jsem si to sám, tak je cena docela zkreslující :P
  14. zkusím se zepat známého, má nějakýho kamaráda, chystám se k němu s celým autem, jestli na to nespěcháš, poptám se ti až tam budu.
×
×
  • Vytvořit...