Přejít na obsah

carloskh

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele carloskh

  1. na cc autodily jsem uz koukal, ale 14 se mi moc davat nechce. auto chci prodat, tak do nej nechci moc investovat. nevite nekdo jestli jde do rs dat turbo z 1.8T 110kw? na cc autodily to vypada, ze jo, ale v realu bych tomu moc neveril. porovnaval jsem turbo k03 ze 110kw a k03s ze 132kw a jsou trochu jina a budou mit urcite i jiny tlaky.
  2. cau, hele nedavno jsem prisel na ten samy problem. mel jsem ted auto na mesim servisu, rekl jsem at se na to podivaji a pry to tak ma byt. myslel jsem, ze jsou dole utrzeny nejaky srouby, ale jsou tam jen pryzova luzka, o ktere se chladic opira a je na volno. je prichycen sroubem jen nahore. nevim proc to tak je, ale asi to tak ma byt.
  3. čau všichni, mám problém se svou OI RS, nedávno začala při volnoběhu dost dýmit. při jízdě nic, po chvíli na volnoběh a pak při následné akceleraci šedý dým. voda se neztrácí, olej taky ne. očima odborníka prý odchází turbo. je to možné? pokud ano nevíte někdo kde by se dalo pořídit jiné za rozumnou cenu, popřípadě repas nebo z jiného motoru? dík za info.
  4. sice to není aktualní, ale chtěl jsem se zeptat macomh jestli ten problém nějak vyřešil. mě trápí u mé 1.8RS to samé, ještě k tomu špatné starty v chladném počasí. na vagu jsem nezjistil nic. váha vzduchu funguje jak má, lambda sondy v pořádku, palivová soustava žádné chyby nehlásí, tak už nevim.
  5. carloskh

    Komfortka

    takže mám sundat celý spodní plast pod volantem nebo stačí sundat je tu mřížku nad pedály. mřížku jsem měl dole, ale komfortku nevidím nebo se k ní nemohu dostat. není náhodou jakoby vlevo u pojistek?
  6. carloskh

    Komfortka

    prosim vas, kde v aute najdu tu komfortni jednotku?
  7. Zdar,mel jsem stejny problem u sve OI RS. Nefungovalo osvetleni interieru, zamykalo se samo auto, nesignalizovalo rozsviceni svetel atd. Vymenil jsem zamek ve dverich, prosel kabelaz(zjistil jsem a opravil poruseny kabel) a vsechno funguje jak ma az na kontrolku otevrenych dveri na pristrojovce. Ta se ne a ne rozsvitit. Nevim kde je chyba. Docetl jsem se, ze by mohl byt problem v komfortni jednotce, ale nevim kde ji hledat a jak opravit. Poradite nekdo?
×
×
  • Vytvořit...