Přejít na obsah

ptaak

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

ptaak's Achievements

0

Popularita

  1. Kluci kde je nejjednodušší vzít šťávu po zapnutí klíčku? Musim to tahat až z pojistek, nebo je něco blíž světlům?
  2. Spěchal jsem a nějak jsem pomrvil ovladače, takže mi to nespolupracovalo s win7. Musím si na to udělat víc času, dle možností v programu by to mělo umět dost, tak uvidíme jestli to bude komunikovat
  3. ptaak

    Miss litá kola

    Jsem si od kámoše pujčil originály 17", jako jo, pohodlí šlo trochu bokem, lépe to sedí, ale ta mezera vypadá strašně....Mezera je +- stejná jako na origo 15", ale díky větším balónům to opticky tak nebije do očí. Zdá se mi to nebo to fakt tak je?
  4. 20-30k za klimu? To se budu radši péct :-D
  5. Tak dnes přišla, uvidíme, snad si tim nějak neoddělám auto :-D
  6. Asi si jí koupim, uvidíme.... :-)
  7. Zdravím kolegové a kolegyně, máte někdo doma takovouto diagnostiku? Co to reálně vše umí? Dle popisu docela dost, a nemusel bych hned letět do servisu se vším. Chápu že diagnostika za desítky tisíc umí víc, ale na takové domácí žvýkání :-D Díky za nějaký zkušenosti s tím.
  8. ptaak

    Miss litá kola

    Taky by se mi líbily nějaký 16-17", ale musel bych mít typový listy... :-(
  9. Tak to poznám tak, že je připojim na +- na baterku ne? Pokud zhasnou tak se rozsvítí až po nastartování a jinak to udělám na šťávu kde je po otočení klíčkem. Tak když dám +- na baterku tak se rozsvítí a svítí, zhasnou až když dám na + i bílý kabel. Takže kde bude nejjednodušší dát to + tam kde je šťáva po klíčku nebo klidně až po nastartování?
  10. Dobře to zkusim, a pak tedy červený někam, kam jde proud po nastartování nebo puštění klíče.
  11. Mám červený, černý a bílý. Červený černý jsou dlouhý a bílý jen krátký.
  12. Kluci trochu se ztrácim, koupil jsem homologovaný světla, ale žádný modul tu není. Jsou od toho 3 dráty. Když to dám přímo na baterku bude to svítit furt :lool: :lool: Jak to teda zapojit?
×
×
  • Vytvořit...