Přejít na obsah

pavel2811

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele pavel2811

  1. Mě se auto netřese,tobě se třáslo a hučelo na volnoběh,nebo při jízdě.
  2. Jestli vibruje motor při čtvrtém r.stupni,tak to nevím a jak to mám za jízdy poznat? Ale setrvák se projevuje spíš takým cinkáník,jako kov na kov,nebo se pletu?
  3. Možná jsem špatně hledal,ale můj problém jsem nenašel. Při sešlápnuté spojce začne spojkový pedál mírně vibrovat a je slyšet taký dunivý přerušovaný zvuk. (DU-DU-DU )Když pedál uvolním,tak dunivý zvuk přestane.Někde jsem četl,že špatný setrvačník rachotí a při sešlápnutí spojky to přestane,tak ten to asi nebude.Co to může dělat ,co mám nechat vyměnit. 19 TDI 77 KW. motor BXE rv.09.2006 217000km. Moc děkuji za každou radu.
  4. Právě dnes si jedu pro moji Octávečku,která dostala nářes kroupama a už je vše opravené bez poškození laku (PDR) Věřte,že není moc lidí,co tohle umí.Dělel mě to jeden pán,ktery to už dělá 7.let v Rakousku. Pokud máte někdo podobný problém pošlu Vám kontakt. Jižní Morava, Hodonínsko a Kyjovsko.
  5. Asi magor,který si na auto nevydělal vlastníma rukama.
  6. No to taky,ale taky otevření zevnitř na jedenkrát.Před tím jsem musel dvakrát tahat za kliku.
  7. Já to odstranil přes maxidot,kde to bylo navoleno.
  8. Na předešlém autě jsem DPF nechal odstranit http://www.fapoff.cz/ a byl pokoj.Na STK v pohodě a to ještě s rezervou.
  9. Dobrý večer,jsem tu poprvé a zároven jsem se stal majitelem OKTÁVEČKY 1.9 TDI PD rv.09/2006 a chci měnit olej po 15000km.můžu použít Motorový olej Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 5L Děhuji. http://www.autodily-prostejov.cz/motorove-oleje/motorovy-olej-castrol-edge-turbo-diesel-5w-40-5l-5.html
×
×
  • Vytvořit...