Přejít na obsah

Freezr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Freezr's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, chtěl bych s ezeptat, kdo máte RS, jak máte mezeru mezi tyčkou stabilizátoru a tou ocelovou placatou hadicí co jde z origo Fmicu?? Mě teď v jednom "servisu" měnily tyčky a gumy na stabiku a od tý doby se ty tyčky dotýkají té hadice. díky za odpovedi.
  2. Ahoj Lidi, mám problém. CCa před 2 měsíci se mi stalo, že mi najednou přestal reagovat DO v klíči (origo 2001 RS). Po cca 20 minutách už to zase šlo. Pak se to stalo ještě jednou a pak to dalo pokoj. Teď se mi ale náhle začalo stávat to, že DO odemkne a zamkne pouze kufrové dveře. Spolu s tím nereaguje žádné stahování oken a nechodí signál o otevřených dveřích(např. spouštění čerpadla). Zajímavé je to, že klíčem a vnitřním ovládáním centrální zamykání funguje. Naposledy, když jsem dělal diagnostiku, tak jsme se na konfortku vůbec nemohl dostat. myslíte, že je vadná? V případě, že ano, jak ji mohu vyměnit? musím koupit v orig servisu? nebo co mám vůbec hledat za čísla?? Díky za radu.
  3. Ahoj Martine,

    potřeboval bych namontovat nějaký jednoduchý alarm do Octy (2001) Poradíš mi, co by bylo nejlepčí a případně za kolik bys mi to udělal? - Díky ahoj Zdeněk.

  4. Ahoj, mám ORS I (2001) a za zadními sedačkami mám rozpěry zadních tlumičů. (pochopitelně jako všechny lift. RSka) Mám dotaz - můžu rozpěry bez problému odmontovat složit sedačky a na týden oktávku naložit věcma? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky a kilometrům zdar!
×
×
  • Vytvořit...