Přejít na obsah

michalik81

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

michalik81's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím pánové,asi budu vypadat hloupě protože se to tu už řešilo ale přeci jen,na motoru BKC mi diag píše snímač polohy vačky/kliky G40 nevěrohodný signál,motor startuje na brnk ale tarokuje jako by chytal na 3 válce,vyměnil jsem už 2x snímač vačky, zkoušel jsem Bosch a Hellu,dokonce i snímač kliky taky Bosch,rozvody jsou dělané na přípravky taky 2x kontrolované,prošel se celý svazek od snímače vačky až do Ecu,dokonce jsme natáhli i nové kabely,výsledek pořád stejný, jediné co mě napadá že mám fouklé těsnění pod hlavou jelikož mi tlakují hadice a mizí voda, podle mě do válce a proto tarokuje při startu,auto jede normálně jen ty problémy při startu a chyby na diag,je ještě něco co by to mohlo způsobovat?Nejsem si jisty jestli by vodu ve válci a tím pádem špatné starty vyhodnotila diag jako chybu snímače vačky.
  2. Dobrý den,hledám někoho z Havířova,kdo by mi mohl přizpůsobit nový klíč.Koupil jsem Octavii r.v.97 pouze s jedním klíčem,mám ted novou sadu zámků + jeden nový immo čip v klíči ale bohužel sním zatím nenastartuji,našla by se nějaká dobrá duše?děkuji za odpovědi.
  3. Ahoj pokud ještě mᚠten zadní tunel hlasím se do pořadníku muzu poslat penize předem

  4. To jsem už zkoušel,poprvé jsem je dal lanka tak jak byli původně ,pak jsem je i natahl,pak i povolil ale je to pořád stejné,klikama to asi nebude, když není auto zamčené centrálem tak všechny dveře otevírám a zavírám uplně v pohodě,ale když ho zamknu klíčem z venku nebo tlačitkem zevnitř už normálně neotevřu :-(
  5. Zdravím,můžete prosím poradit,pročetl jsem toho dost zde na foru, ale svuj problém jsem nenašel.měnil jsem kliky na všech dveřích za lakované v barvě vozu,vše podle vašich návodu a ušpešně,ale když zamknu auto centrálem v klíčí tak už ani jedny dveře neotevřu,musím třísknout dlaní přes kliky aby se dali dveře otevřít,podotýkám nejdou otevřít ani zevnitř,stalo se to už někomu?budu rád za každou radu.
  6. jestli je to aktualni mam zajem
  7. fotka cislo 5 levý spodek palubovky?pro ovladani světel?
×
×
  • Vytvořit...