Přejít na obsah

viteKH

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

viteKH's Achievements

0

Popularita

  1. Prodáno, prosím o smaz
  2. Z důvodu radikální změny nájezdu (zmenšení) prodám svojí Oktávku. Je to Elegance, 1.8 TSI 118kW, uvedení do provozu 09/2010, r.v. 2010. První majitel Zákaznické centrum ŠA MB, druhý jsem já. Od Zákaznického centra odkoupeno s 26.000km. Auto je ještě asi rok v záruce (prodloužená 4letá). Nikdy nebouráno, jsem ochoten přidat do smlouvy dovětek, že se stavem kilometrů nebylo manipulováno. Pečlivě plněná serviska, zrovna v 45.000km prošla Oktávka záruční kontrolou, byl vyměněn olej a filtry. Nepoužívám Long Life, ale normální olej s pevně nastavenými intervaly výměny (každých 15.000km). Mám schované všechny zápisy o výměnách spotřebáku v záručních kontrolách (za mého vlastnictví 2). Navíc ke standardní výbavě stupně Elegance má: stěrač na zadním skle, Sportovní podvozek ŠA (2UC? tuším). Přední + zadní nárazník RS, křídlo originál Škoda (žádný laminát), koncovka výfuku originál Škoda. Kódování předních LED světel provedl Rolbař, nárazník + křídlo + koncovka montáž Garny. V 42.000km namontovány snížené pružiny H&R -45/50mm, tzn. že sedí níž o 3mm než tovární sportovní podvozek. V případě zájmu není problém dodat původní nárazníky a pružiny, vše mám schováno. Možná i křídlo by šlo sundat, je jenom lepené, ne šroubované. Kola jsou Neptune 18' (zapsané v TP!), přidám zdarma i zimní disky Pegasus 17'. Cena 295.000,- komplet se vším (původní nárazníky, pružiny, 17' kola, 18' kola) Pište SZ, nebo na vihora1/zavináč/gmail/tečka/com. Telefon si v případě zájmu předáme tam.
  3. Co tak pročítám testy, tak zatím nikde nevybavili OIII RS těma 19' kolama Xtrem, a ani nejsou v konfigurátoru...
  4. Tak minimálně jsme jeli pro Focus ST do Německa tak měsíc, dva zpátky. Tady cca 860k, v Německu 680k. Chvíle po dovozu - přečtu si zprávu, že to v Česku zlevnilo o 200k
  5. Koupit nový v Česku a dovézt na Slovensko? Vím, že se v Česku občas jezdí i pro nový auta do Německa...
  6. Jsem buď slepej nebo blbej, ale já to tam nevidím... EDIT// tak je to oboje, je to jako výbava... :D
  7. Kdy by to mohlo být v konfigurátoru?
  8. Nevím jestli to tu ještě nebylo, ale německej konfigurátor OIII RS - https://carconfig.skoda-auto.de/Default.aspx?checked=1&mn=Octavia+III+Combi&eln= (jenom kombi)
  9. Pánové, kdo jste psal že ta RS bude za nějakejch 25k euro, není to nějak málo? Tuším že dvojková OII RS byla tak nějak za 750-850, ne?
  10. Mám taky 1.8 TSI a tak při každým šestým startu to zarachotí, ale jenom při teplejch startech, při studenejch mi to ještě nikdy nerachotilo. Pročet jsem celý téma a všichni píšou, že je to jenom u studenejch startů...
  11. Clovece, cos mel teda s tema pruzinama? Jak jsme se o tom bavili na srazu...
  12. lumi - těžko se to popisuje, přijde mi mohutnější a ta linie je trochu vystouplejší + končí do 'U', jakože navazuje na světla, kdežto u normálního nárazníku jde rovně. Mrkni na tuhle http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/aa/Skoda_Octavia_Kombi_blue_rear_20071125.jpg a tuhle fotku http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5b/Skoda_Octavia_II_Combi_Facelift_20090426_rear.JPG ... a taky odrazka je větší/jiná. Ale jinak jo, není to takovej rozdíl jako u toho předního nárazníku. princes - máš pravdu :lool:
×
×
  • Vytvořit...