Přejít na obsah

Chotouchovak

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Chotouchovak

  1. Máš pravdu, napsal jsem to špatně, ale myslel jsem tu jednotku ;-)
  2. Taky to teď řeším a je to trochu složitější, než se zdá (obzvlášť, když se názory na internetu občas dost liší). K výměně je potřeba: MFL volant podvolantový (sběrný) kroužek podporující MFL volant - rozdíl mezi klasickým kroužkem je v počtu pinů (klasický má čtyři piny a MFL pět pinů) podvolantová řídící jednotka podporující MFL originální autorádio škoda - bez něj to trochu ztrácí smysl, protože neoriginál nelze ovládat z volantu kostičky do rádia - vzadu v rádiu jsou tři kostičky s konektory rozlišené podle barev. páčka směrovek - týká se těch kdo má tempomat. Tempomat je totiž na volantu a co jsem dohledal po netu, nejde použít stávající páčka a k tomu ještě pár pinů do těch kostiček. Tohle by snad mělo být vše. Čekám jen na doručení páčky směrovek od místního ochotného kolegy a pak to poputuje do servisu, kde se s tím doufám popasují :-D
  3. jde to samo, vytáhni ten kastlík pod rádiem a pak to samý udělej s rádiem. Nemusíš se bát zabrat, neni tam nic co by se mohlo rozbít :-)
  4. Chotouchovak

    egr

    Zdravím všechny oktávíky! Nedávno jsem se taky stal hrdým majitelem OI, tak potichu pročítám tohle fórum a hledám inspiraci. Po důkladném studování jsem se dnes odhodlal k rozebrání a vyčištění egr ventilu, ale k mému "zklamání" jsem po sundání roury zjistil, že je krásně čistej :-D Budu se asi muset zeptat bývalého majitele, jestli ho někdy čistil, protože jinak vidím jako jedinou možnost údržby v podobě pravidelného sešlapování plynu k podlaze :-D Doufám, že takových příjemných překvapení mi Oktávka připraví ještě hodně a budu tu s vámi moct trávit spíš ten příjemnější čas než řešení problémů :-)
×
×
  • Vytvořit...