Přejít na obsah

Lucky007

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele Lucky007

  1. No pokud je to světlo povolené, může být jen vycvaklý (prasklý) jeden ze tří aretačních kolíku, které najdeš, když vyloupneš část obležení dveří, které je naproti tomu světlu. 

  2. Ahoj,

    samozřejmě problém mít můžeš! Na mém starém autě to takhle mám a "no problemo" za 5 let. Vzhledem k tomu, že jezdím do zahraničí, už jsem u nového neriskoval a koupil origo. Pak ještě zkusit sehnat typový list a zapsat rozměr nových kol do velkého techničáku. Při vážné nehodě může pojišťovna argumentovat i špatným zálisem (ET).

    Zatím

  3. Ahojte, tak dneska prisel levy dil od jELDY, pri teto prilezitosti mu dekuji za bezproblemovou nahradu chybejiciho dilu, a musim rict, ze i na leve strane sedi presne. Prace s autem je naprosto bezproblemova. Vim, ze se budu opakovat, ale vsem doporucuji. Mejte se.

  4. Ahojte,

    tak jsem se dneska pustil do montaze sady od jELDY, ale bohuzel jsem zjistil, ze mi poslal sadu se dvema dily 846, tedy bez 845. Snad se domluvime na reseni. Presto ty co jsem namontoval drzi dobre a prace s autem je mnohem lepsi.

    Tot ma zkusenost.

    Mejte se

×
×
  • Vytvořit...