Přejít na obsah

p.dohny

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

627 zobrazení profilu

p.dohny's Achievements

0

Popularita

  1. Tady jsou za 286 Kč ;) http://www.skoda-dily.cz/eshop/1U0941295A.html
  2. Taky jdu v dubnu na STK :) Mě teda osobně když už nastavoval (seřizoval někdo světla na stk), tak právě tím šroubem přímo na světle a tuším, že se mi to stalo snad jen jednou, protože když je to nastavené dobře, tak to nikdo neřeší. Záleží co máš na O1 já mám rv. 2002 a mám tyto: http://autokelly.cz/Product/40-14-126/4676353
  3. Tak samozřejmě ještě poškozený kabel a rozbyté to kolečko, ale to bych viděl jako vysoce nepravděpodobné. Taky jsem se tomu divil, že odešly obě najednou a i když u kažého to bylo něco jiného, tak to bylo právě v motorcích. Sehnat ho někde za stovku tak se to podle mě vyplatí, ale jelikož světla se jednou nařídí a když s tím není problém, tak se na to nesahá, tak se mi 900 Kč za 2 motorky dávat nechce - jsou i nějaké levnější, ale ten těžko říct, jak dlouho vydrží.
  4. Jakým kolečkem? Jestli myslíš to v interiéru, tak to je jen pro výškové nastavení... o jiném "kolečku" teda nevím.
  5. Tak já už jsem o kousek dál a světla jsem i rozdělal a na jednom odešel ten motorek a u duhého ten čip co to ovládá - byl prasklý. Jeden jsem dal dohromady podle návodu, ale tomu potenciometru moc nevěřím, je to dost ochozené. Jediné řešení je tedy výměna pro plnou fukčnost osobně to vyřeším tím, že to nastavím přímo na světlech a prostě nebude fungovat kolečko. Pojistka tam je a je společná pro obrysová světla, či-li jestli ti ta svítí tak to pojistkou není.
  6. Tak jsem našel: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/oprava-naklapeni-svetel Ale přijde mi divné, že mě se nehýbe ani jedno světlo...
  7. Ahoj, mám problém s naštelováním světel. Světla mi svítí aktuálně kousek před auto a nejsem schopný je pomocí kolečka na vertikální ladění posunout ani na jednu stranu (kolčkem co dávám v příloze). Nevím jeslti je tam nějaké lanko, které se přetrhlo? Je mi jasné, že se dají nastavit dvěma šroubky i přímo u světel, ale když je tohle ovládání v inteéru mimo, tak nevím jestli to bude mít nějaký efekt - spíš si myslím, že ne, protože jestli je tam lanko a je někde utržené tak by za to na druhém konci netahalo. Řesil jste to někdo?
  8. Čau, chci si namontovat TZ na O1, rv 2002, combi. Je potřeba něco vyřezávat do nárazníku? Viděl jsem i nějaký návod, ale u některých tažných je napsáno "Výřez do nárazníku: ano - neviditelný" v návodu jsem nic o vyřezávání neviděl, tak nevím jestli je to dáno taky různými typy apod.?? P.
  9. Ok, díky za tip, když to nevydrží půjdu do toho...
  10. Nakonec jsem koupil v Horbachu něco podobného. Podloužkou a matkou by to nešlo, protože to je tak orezlé, že tam už není závit.
  11. Čau, mám u krytu výfuku upadlé ty podložko-matky (ty hvězdičky (kolečka) s tou dírou na šroub). Nemůžu to na netu najít, jak se to odborně jmenuje, abych to koupil. Mělo by to vypadat nějak takto, ale neměl by tam být skoro žádný ten vnitřní průměr:
  12. Mám nechat vyměnit i s tím cistenim turba?
  13. Cena za vyčištění se pohybuje od 1 500 Kč do 3 000 Kč Jinak táhlo na turbu se mi zespod podařilo pohybovat tak 0,5 cm (šlo to celkem hladce) a vracelo se i bez problémů zpátky. Ještě jeden dotaz, když jsem byl pod autem, tak jsem si všiml, že tam trochu kapal olej a vypozoroval jsem, že to odtud (viz obr.) je tam nějaké špatné těsnění nebo co tam vlastně je? Jde to do vzduchu či-li nějaké ovzdušnění?
  14. No z vrchu se k tomu pořádně nedostanu, zkusím o víkendu doma v garáži. Z vrchu se mi s tím nepodařilo hnout vůbec.
  15. Tak táhla jsem ta našel 2: První nemyslím si, že je to ona, ale ta jde lehce: A druhé co přímo u turba a s tím teda hnout rukou skoro nejde (hýbe se při nastartování, při přidávání a ubírání plynu a při vypnutí motoru): Vše foceno shora. Zde ještě log při různých otáčkách kanálů 3, 10 a 11: http://ulozto.cz/xxEFZSNX/log-01-003-010-011-csv
×
×
  • Vytvořit...